.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΝΕΙΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ !!!

 Από το euro2day.gr

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ. Ήγγικεν η ώρα για τον πλειστηριασμό του κτιρίου που θα στέγαζε το Ερασίνειο Ογκολογικό Κέντρο στο Κορωπί, καθώς μετά από άκαρπες προσπάθειες αλλά και αναστολές –ελέω κορωνοϊού- στις 22 Ιουλίου βγαίνει στο σφυρί.

Πρόκειται για οικόπεδο 51 στρεμμάτων και κτίριο 55.000 τ.μ. , στο οποίο σχεδιαζόταν την πρώτη δεκαετία του 2000 να δημιουργηθεί το πρώτο ιδιωτικό ογκολογικό νοσοκομείο στη χώρα, μέσω μιας επένδυσης 90 εκατ. ευρώ.

Η έλλειψη επαρκούς χρηματοδότησης ωστόσο από τους βασικούς μετόχους (γιατρούς, όπως ο γνωστός γυναικολόγος Νίκος Λοίσιος παλαιός μέτοχος του ΙΑΣΩ και νυν του ΡΕΑ και του Φιλοκτήτη, η Attica Ventures αλλά και ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης) οδήγησε το σχέδιο σε ναυάγιο και σε ένα κατακόκκινο φέσι ύψους 33 εκατ. ευρώ προς τη Eurobank, που είχε χορηγήσει δάνειο.

Η τιμή εκκίνησης για το ακίνητο (μαζί με τον όποιο μηχανολογικό εξοπλισμό του έχει απομείνει) είναι 25,7 εκατ. ευρώ. Παράλληλα η επισπεύδουσα ζητά και καταβολή εγγύησης ύψους 7,7 εκατ. ευρώ.

Παρά τη διαδικασία του πλειστηριασμού, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την απόκτηση του ακινήτου από Αραβες που προσφέρουν κάτι λιγότερο από την παραπάνω τιμή εκκίνησης.

Μένει να φανεί, αν θα τελεσφορήσει το deal πριν τις 22 Ιουλίου….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates