Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ "ΦΙΛΕΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!

 Η κυπριακή SOL, το σπίτι του Γουλανδρή και τα δάκρυα

Πολύ στεναχωρημένος μου λένε ότι είναι ο Μιχάλης Γουλανδρής, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει από το ρετιρέ της Στησιχόρου 11….

Το πολυτελές διαμέρισμα των 246 τετραγωνικών μέτρων του 6ου ορόφου που έχει θέα στην καρδιά της Αθήνας, «κτυπήθηκε» από off shore εταιρεία, την SOL, κυπριακών συμφερόντων.

Μάλιστα τα 3,005 εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη κατατεθεί και οι διαδικασίες «τρέχουν» με την έξωση του Μιχάλη Γουλανδρή να ακολουθεί.

Διότι μόλις κοινοποιηθεί η απόφαση του πλειστηριασμού, ο κ. Γουλανδρής θα πρέπει να «πακετάρει» τα υπάρχοντα του και σε σύντομο χρόνο να παραδώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος του στον νέο ιδιοκτήτη.

Όπως είναι γνωστό το διαμέρισμα βγήκε σε πλειστηριασμό από την doValue με τιμή πρώτης προσφοράς 1,968 εκατ. ευρώ.

Τελικά, και αφού στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό υπήρξαν κτυπήματα από 10 ενδιαφερόμενους, το διαμέρισμα κατακυρώθηκε στην SOL.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της Αθήνας, ένα βήμα από το Σύνταγμα, σε απόσταση αναπνοής από τους σταθμούς του μετρό «Συνταγμα » και «Ευαγγελισμός», δίπλα στο Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο.

Ο κ. Γουλανδρής το αγόρασε –πιο σωστά το αγόρασε η εταιρεία του T. Network Real Estate- το 2001 και το 2006 ανακαινίστηκε εκ βάθρων, ενοποιήθηκαν χώροι και άλλαξαν όλες οι ηλεκτρομηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Ένα διαμέρισμα συνώνυμο της πολυτέλειας και με υπέροχη θέα.

Οι νέοι πλειστηριασμοί του Γουλανδρή

Όμως οι περιπέτειες με το ηλεκτρονικό σφυρί έχουν και συνέχεια για τον κ. Γουλανδρή, καθώς μεθαύριο Τετάρτη, 16 Ιουνίου, βγαίνουν ξανά στο σφυρί τρία διαμερίσματα του, που βρίσκονται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 1, επίσης σε μία ακριβή γειτονιά που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία μεζονέτα (3ου και 4ου ορόφου) εμβαδού 700 τμ με τιμή πρώτης προσφοράς 7,935 εκατ ευρώ. Οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου 390 τμ. με τιμή πρώτης προσφοράς 3,9 εκατ ευρώ και ένα ακόμα ισόγειο διαμέρισμα 134 τμ με τιμή πρώτης προσφοράς 735.000 ευρώ.

Για τα ίδια ακίνητα οι προηγούμενοι πλειστηριασμοί του Μαρτίου 2020 και Μαϊου 2021 είχαν ακυρωθεί καθώς δεν εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι.

Ενώ τον Ιανουάριο του 2020 άλλαξε χέρια το οροφοδιαμέρισμα του πρώτου ορόφου της ίδια πολυκατοικίας με τίμημα 765 χιλιάδες ευρώ.

Τα διαμερίσματα της οδού Βασιλέως Γεωργίου 1 κατασχέθηκαν τον Φεβρουάριο του 2019 για δάνεια άνω των 30 εκατ. ευρώ που έλαβε ο εφοπλιστής την περίοδο 2006-2010.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates