.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Τι γράφει το mononews.gr


Ήρθαν χθες στην Αθήνα οι Αμερικανοί της DΚ κι εγκαταστάθηκαν στο Κτίριο 209…


Η δεσμευτική συμφωνία υπογράφηκε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Το deal όμως της Alpha Bank για την πώληση της CEPAL στην αμερικανική Davidson Kempner (DK) έκλεισε μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Από χθες έρχονται στην Αθήνα και εγκαθίστανται στο Κτίριο 209 της CEPAL τα υψηλόβαθμα εξ Αμερικής στελέχη που θα αναλάβουν πλέον την διοίκηση αλλά και τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων της Alpha (και όχι μόνον).

Ήρθε η ώρα να μπει και η Alpha δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης του FRONTIER της Εθνικής με τα 6,1 δισ. ευρώ «κόκκινα» δάνεια που διαθέτουν υψηλές εξασφαλίσεις.

Μόλις ξεζαλιστούν οι Αμερικανοί από τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας, θα ασχοληθούν με την αναδιάρθρωση της Cepal και τη διεκδίκηση του Frontier.

Η Davidson Kempner (DK) αγόρασε από την Alpha Bank το 80% της εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων Cepal καθώς και το 51% των ομολογιών ενδιάμεσης (mezzanine notes) και χαμηλής (junior notes) διαβάθμισης της τιτλοποίησης Galaxy.

Το τίμημα για το 51% των mezzanine notes ανήλθε σε 20,4 εκατ. ευρώ, αποτιμώντας το 100% των εν λόγω τίτλων στα 40 εκατ. ευρώ.

Το τίμημα για το 80% της Cepal, σε όρους Εnterprise value, ανήλθε στα 213,6 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates