Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 26/05/2021

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :
Ουδέν κρυπτόν από την ΑΑΔΕ: Έρχεται φοροσαφάρι και χιονοστιβάδα ελέγχων στους φορολογούμενους για να γεμίσουν τα άδεια κρατικά ταμεία

Η οικονομική δυσπραγία ως συνέπεια της πανδημίας αναγκάζει τις φορολογικές Αρχές να… βγάλουν από την μύγα ξύγκι, ώστε να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία με πάγιο στόχο την φοροδιαφυγή. «Η ΑΑΔΕ την περίοδο της κρίσης ήταν επιταχυντής αλλαγών και μεταρρυθμίσεων» ανέφερε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής κατά την διάρκεια του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Για τα μέτρα στήριξης κατά την διάρκεια της πανδημίας τόνισε πως δόθηκαν μέσω της πλατφόρμας myBusinessSupport πάνω από 8,6 δισ. ευρώ σε 750.000 επιχειρήσεις και πάνω από 400 εκατ. ευρώ σε ιδιοκτήτες ακινήτων. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σχέδια της ΑΑΔΕ για άμεση αγορά 5.000 laptop για τους επιτόπιους ελέγχους.
Μέσω των laptop οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν την ίδια στιγμή τις αποδείξεις που εκδίδουν οι επιχειρήσεις μέσω του QRcode.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates