Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ !!!

 


Κραυγή αγωνίας έστειλε μέσω του «MEGA Σαββατοκύριακο» ο πρόεδρος των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Γιώργος Βαγενάς, καθώς ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης το λιανεμπόριο θα παραμείνει κλειστό στην Αχαΐα λόγω του επιδημιολογικού φορτίου.

«Περιμένουμε τον κ. Πέτσα να του πούμε ότι δεν αντέχουμε άλλο. Η Αχαΐα μπαίνει στην 9η εβδομάδα καθολικού lockdown. Πώς να αντέξουν οι συνάδελφοι έμποροι; Οι πιο πολλοί δεν βγάζουν ούτε τα προς το ζην» σημείωσε.

«Ετοιμάσαμε τα καταστήματά μας, χρεωθήκαμε να φέρουμε νέα εμπορεύματα, τα στήσαμε και μας έκλεισαν σε μια νύχτα. Αν δεν μας είχαν πει την Τετάρτη ότι θα ανοίγαμε δεν θα αγοράζαμε νέα εμπορεύματα και δεν θα χρεωνόμασταν. Η Πάτρα έχασε τρεις σεζόν. Δύο καρναβάλια και τα Χριστούγεννα που δουλέψαμε λίγο» πρόσθεσε.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Βαγενάς, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, επιθυμούν να πείσουν τον κ. Πέτσα ότι θα πρέπει να λειτουργήσουν κανονικά τα καταστήματά τους.

«Αύριο συμβολικά όλοι οι συνάδελφοι θα είναι στα καταστήματα, χωρίς προσωπικό, με κορδέλα κόκκινη σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι παράπονο. Εμείς θέλουμε να πείσουμε τον υπουργό για το νόμιμο» σημείωσε.

Μάλιστα, είπε, ότι κάθε μέρα γίνεται «χαμός στους δρόμους. Ο κόσμος είναι έξω. «Δεν αποσυμπιέζεται η κοινωνία αν δεν ανοίξουν τα μικρά μαγαζιά».


 «Ανοίξτε μας...πεινάμε » φώναζαν οι έμποροι της Αχαϊας σήμερα το πρωί στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ενώ έπεφταν και άγριες γιούχες !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates