Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΝΕWS 29/03/2021

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :

Από Μάρτη… Καλοκαίρι οι περίφημες ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Τουρκίας:
Η Ε.Ε. συνεχίζει να χαϊδεύει τον Ερντογάν

Η προκλητική Δήλωση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης Μαρτίου 2021, η οποία χαϊδεύει για άλλη μια φορά τον Ερντογάν και ανταμείβει τελικά την Τουρκία αντί να της επιβάλει κυρώσεις για τις συνεχείς παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου, έχει προκαλέσει την μήνιν του Ελληνικού και του Κυπριακού λαού. Έτσι για άλλη μια φορά συνεχίστηκε η διγλωσσία της ΕΕ με την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας και την πλήρη απαλλαγή της Τουρκίας η οποία απλά θα βρίσκεται υπό την δήθεν επίβλεψη των Βρυξελλών για προσφυγή εκ μέρους της ΕΕ σε «μέσα και επιλογές», και μάλιστα υπό όρους, αν η Άγκυρα στο μέλλον συνεχίσει την παραβίαση του διεθνούς δικαίου, παραπέμποντας τις όποιες δήθεν κυρώσεις στις καλένδες του Ιουνίου 2021 (βλ. Βρυξέλλες, 25 Μαρτίου 2021(OR. en) SN 18/21 www.consilium. europa.eu/media). Από Μάρτη - Καλοκαίρι λοιπόν όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Το δούλεμα συνεχίζεται πλέον με την κυβέρνηση να έχει το θράσος να πανηγυρίζει…

Μάλιστα η παραπάνω διατύπωση της Δήλωσης των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι εντελώς αόριστη, καθώς η Τουρκία θεωρεί ότι το τουρκολιβυκο μνημόνιο είναι δήθεν νόμιμο, οπότε και η ενεργοποίησή του δεν θα θεωρείται από την Άγκυρα ως παραβίαση των όρων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης Μαρτίου. Μια Δήλωση η οποία εκδόθηκε ανήμερα της εθνικής μας επετείου και δη ανήμερα της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 κατά του τουρκικού ζυγού.

Η δήλωση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποτελεί προσβολή κατά του Ελληνικού λαού, καθώς η ΕΕ δίνει συγχωροχάρτι στην Τουρκία για όλες τις παράνομες πράξεις της που διενήργησε κατά την Πατρίδας μας, ιδίως από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι και σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates