Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ !!!

 Ολοένα και αυξάνονται τα φαινόμενα των πλαστών τεστ κορωνοϊού, με αρνητικό αποτέλεσμα προφανώς, σε μια «βιομηχανία» η οποία τρέχει με τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης, προετοιμαζόμενη και για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που σύντομα θα έρθει.

Δημοσιογράφοι της γερμανικής τηλεόρασης ARD από την εκπομπή Report Mainz εντόπισαν κάποιους από τους προμηθευτές αυτών των πλαστών τεστ κορωνοϊού στη Ρωσία και την Ουκρανία, με την παραγγελία να γίνεται μέσω Telegram, εφαρμογής αντίστοιχης του Messenger στην Ανατολική Ευρώπη.

Οι δημοσιογράφοι παρήγγειλαν ένα πιστοποιητικό αρνητικού τεστ στη Ρωσία, εμφανίζοντας ως δικαιολογία το ότι θέλουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η πληρωμή έγινε σε ΑΤΜ της Μόσχας (από συνάδελφό τους) και το κόστος του πλαστού πιστοποιητικού, το οποίο εστάλη στο κινητό του αγοραστή δεν ξεπέρασε τα 17 ευρώ! Περίπου μισή τιμή δηλαδή από ένα πραγματικό τεστ.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, έχουν καταγραφεί αρκετά αντίστοιχα περιστατικά. Μόλις πρόσφατα μάλιστα, οι Αρχές εντόπισαν στα σύνορα της Σαξονίας με την Πολωνία έξι άτομα σε όχημα με ουκρανικές πινακίδες που είχαν όλοι πλαστά πιστοποιητικά τεστ, ενώ και στα σύνορα με την Αυστρία έχουν καταγραφεί τέτοια φαινόμενα.

Πάντως, υπάρχουν κι αυτοί που φτιάχνουν μόνοι τους ένα πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, στον υπολογιστή τους, με παράδειγμα έναν Γερμανό που διαμένει στο Ρίο ντε Τζανέιρο και δήλωσε στην εκπομπή Report Mainz, ότι τον Ιανουάριο είχε ταξιδέψει στη Γερμανία έχοντας σκανάρει, επεξεργαστεί και μεταφράσει στα γερμανικά στον υπολογιστή του ένα άλλο τεστ, το οποίο αρχικά είχε συνταχθεί στα αγγλικά.

Το γερμανικό κανάλι προειδοποίησε ότι η συμπεριφορά αυτή συνιστά ποινικό αδίκημα στη χώρα και όποιος εντοπιστεί με «κατασκευασμένο» τεστ τιμωρείται με πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης έως 12 μήνες.

Αναξιόπιστα μοριακά τεστ στο σπίτι

Μια άλλη διαπίστωση που έκαναν οι δημοσιογράφοι του ARD ήταν ότι τα μοριακά τεστ κορωνοϊού που διεξάγονται στο σπίτι είναι εντελώς αναξιόπιστα. Τουλάχιστον της αυστριακής εταιρείας που επιλέχθηκε για το… πείραμα και η οποία υπόσχεται πιστοποιητικά «fit-to-fly» για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς στο εξωτερικό.

Συνολικά η δημοσιογραφική ομάδα της ARD έστειλε τρία δείγματα με παραπλανητικά στοιχεία, όπως αναφέρει η DW, για να δουν αν θα το αντιληφθεί κανείς. Το πρώτο δείγμα έδωσε άνδρας δημοσιογράφος, αλλά με γυναικείο όνομα. Το δεύτερο δείγμα προερχόταν από μία σκυλίτσα ενώ το τρίτο δείγμα περιείχε νερό της βρύσης.

Και στις τρεις περιπτώσεις το εργαστήριο απέστειλε πιστοποιητικά για «αρνητικό» τεστ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates