.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝΟΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΧΑΛΚΟΣ !!!

 Σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης σκραπ σε περιοχή της Βοιωτίας κατέληγαν μεγάλες ποσότητες από καλώδια και ταινίες χαλκού βάρους άνω του… μισού τόνου, που είχαν κλαπεί από τις 28 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Πέμπτη από διάφορα φωτοβολταϊκά πάρκα!

Στον χώρο της επιχείρησης, ανάμεσα σε πλήθος μέταλλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τα κλεμμένα καλώδια και ταινίες χαλκού, συνολικού βάρους 510 κιλών και συνολικής αξίας 10.500 ευρώ που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη των φωτοβολταϊκών πάρκων. Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της μάντρας και ο αλλοδαπός υπάλληλός του συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των δραστών των κλοπών.

Την ίδια ώρα, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας άλλη μια κλοπή καλωδίων αξίας 3.000 ευρώ

, η οποία διαπράχθηκε στις 22 Φεβρουαρίου από το φωτοβολταϊκό πάρκο μιας εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας. Στο πλαίσιο της έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Ρομά, ο ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος.

Άλλος ένας από τους δράστες είχε συλληφθεί οπλισμένος με μαχαίρι και χωρίς ταυτότητα την Πέμπτη, κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον οικισμό του Πυρίου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση για αντίσταση και απείθεια με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών. Η προανάκριση για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές συνεχίζεται, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates