Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

"ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ !!! «ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ» ΛΕΝΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ !!!

 


Είναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε για την τραπεζική ασυδοσία σε αυτήν την χώρα. Την ώρα που ολόκληρη η οικονομία βρίσκεται σε lockdown στον 4ο μήνα επιχειρήσεις και νοικοκυριά στα όρια οικονομικής και κοινωνικής έκρηξης τα μόνα μαγαζιά που παραμένουν ανοιχτά δίχως να εφαρμόζουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας είναι οι τράπεζες..

Δείτε και απολαύστε εξώδικη καταγγελία του σωματείου εργαζομένων της τράπεζας πειραιώς προς την διοίκηση η οποία δεν εφαρμόζει στο ελάχιστο το περιορισμό εργαζομένων εντός καταστημάτων κατά 50% όπως προβλέπει ο νόμος και οι οποίοι θα έπρεπε να εργάζονται με τηλεργασία.

Στην περίπτωση που γινόταν καταγγελία εργαζομένων σε άλλες επιχειρήσεις τα αρμόδια όργανα του κράτους θα μοιράζανε 10χιλιαρα πρόστιμα αλλά στην Τραπεζοκρατούμενη Μπανανία που λέγεται Ελλάδα δεν τολμά κανείς να επιβάλλει πρόστιμα στα τραπεζικά ιδρύματα..

Δείτε το εξώδικο:πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates