Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ !!!

 
STOP. Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ


H Κυπριακή νομοθεσία για τις εκποιήσεις παραβιάζει τα δικαιώματα των δανειοληπτών .Τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα των Κυπρίων δανειοληπτών παραβιάζονται από την εθνική νομοθεσία των εκποιήσεων (Ν.87/18 ) Οι Κύπριοι δανειολήπτες είναι απροστάτευτο επειδή παραμένει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ κενό στο ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και η Κυπριακή νομοθεσία συγκαλύπτει το τραπεζικού εγκλήματος και τις παράνομες εκποιήσεις και τις καταχρηστικές ρήτρες.

Αυτό πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.

Η Κυπριακή νομοθεσία ΟΦΕΙΛΕΙ να περιλαμβάνει σαφή πρόνοια για την ακύρωση των καταχρηστικών ρητρών των δανειακών συμβολαίων.

Η Κυπριακή νομοθεσία ΟΦΕΙΛΕΙ να προσφέρει στον δανειολήπτη τα κατάλληλα ένδικα μέσα για να σταματά ή να αναστέλλεται η εκποίηση έως ότου το δικαστήριο εξετάσει τον καταχρηστικό χαρακτήρα του συμβολαίου.
Αιτιολόγηση

Το Κράτος δεν έχει μεριμνήσει για να εφαρμόζονται αποτελεσματικά η Οδηγία 93/13/ΕΟΚ(1) ,η οδηγία 2005/19/ΕΚ(2) και η Οδηγία 1023/2019 (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ης Ιουνίου 2019.

Αντίθετα ο εθνικός νόμος 87/18 έχει θέσει τις τράπεζες υπεράνω του νόμου και έχουν δικαίωμα να εκποιούν ακόμα και αν ο δανειολήπτης αμφισβητεί την νομιμότητα του υπολοίπου και του δανειακού συμβολαίου.

Ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ευρωπαικής Ένωσης αποκάλυψε ότι η Κυπριακή νομοθεσία για τις εκποιήσεις παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των δανειοληπτών. Ο κ. Ρέιντερς αποκάλυψε ότι εξετάζονται διαδικασίες επί παραβάσει εναντίον της Κύπρου.(6/10/20)

Η Κομισιόν απέστειλε επιστολές στην Κυπριακή Κυβέρνηση το 2013, το 2019 και στις 18/2/21 έστειλε επιστολή αιτιολογημένης γνώμης ( formal letter)

Κάποια Κόμματα εξακολουθούν να "μπλοκάρουν" τη συζήτηση στη βουλή ενώ οι πολίτες χάνουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους που τα εκποιούν παράνομα οι τράπεζες και τα "χαρίζουν" στα κενα ταμεία στο 15% της αξίας τους.

Το Κράτος Δικαίου και η Ευρωπαική Προστασία των Καταναλωτών και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ενάντια στις αθέμιτες πρακτικές και τις καταχρηστικές (παράνομες) χρεώσεις των τραπεζών ΔΕΝ έφτασε στην Κύπρο. Σαν αποτέλεσμα περιουσίες εκποιούνται παράνομα.

Το Κύπρος είναι η χώρα με την πιο αργή και την πιο ακριβή "Δικαιοσύνη" και τα δικαστήρια εκδίδουν αποφάσεις κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και Νομολογίας που ακυρώνονται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τα κυπριακά δικαστήρια απορρίπτουν τα αιτήματα των δικηγόρων για " προδικαστικό ερώτημα στο Ευρωπαικό Δικαστήριο" ΓΙΑΤΙ????????

Η κυπριακή νομοθεσία συγκαλύπτει την διαφθορά την παρανομία και το συστηματικό τραπεζικό έγκλημα και κρατά όμηρο των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων μια ολόκληρη κοινωνία, με τις τεράστιες παράνομες υπερχρεώσεις, των τραπεζών και τις παράνομες εκποιήσεις που «σφαγιάζουν » χιλιάδες δανειολήπτες..

Ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία παραμένει όμηρος πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων. Για να βάλουμε ένα ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

3 σχόλια :

SSL Certificates