Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ: Η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΔΕΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΦΕΙΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ !!!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ 6€/ΗΜΕΡΑ
Έχει χαθεί η λογική σε αυτή τη χώρα...Τι μεταδίδει το euro2day.gr:


ΓΕΝΟΠ - ΔΕH: Σχεδόν κλεισμένη θεωρείται η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας ανάμεσα στη ΔΕΗ και τη ΓΕΝΟΠ. Όπως πληροφορείται η στήλη, ίσως και εντός του μήνα να υπογραφεί το νέο πλαίσιο που θα διέπει τις εργασιακές σχέσεις στον όμιλο της δημόσιας εταιρείας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ως προς το… ψητό, πηγές θέλουν οι δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει στην επαναφορά του ημερήσιου επιδόματος σίτισης (τροφείο) στα 6 από τα 4 ευρώ, ενώ μετά την αποδέσμευση της χορήγησης των ειδικών επιδομάτων (εργαζόμενοι στις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και ορυχεία) θεσμοθετείται η καταβολή τους με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2019. Τα ποσά θα δοθούν σε τρεις δόσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως πρόκειται να καθιερωθούν και επιδόματα στο διοικητικό προσωπικό, ενώ γκρίνια φέρεται να υπάρχει για τις μισθολογικές αναπροσαρμογές στους εναερίτες του ΔΕΔΔΗΕ.

Aν έχουν βάση οι διαμαρτυρίες, μάλλον διοίκηση και ΓΕΝΟΠ θα πρέπει να δουν πιο θερμά τα αιτήματά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates