Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

ΣΟΥΗΔΙΑ: ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ MODERNA !!!

 Όλοι όσοι εμβολιάζονται κατά του covid-19 στη Σουηδία έχουν εγγυημένη αποζημίωση σε περίπτωση παρενεργειών, ανεξάρτητα από το εάν το εμβόλιο περιλαμβάνεται στην ασφάλιση φαρμάκων ή όχι. Η κυβέρνηση θα το αποφασίσει σε μια πρόσθετη κυβερνητική συνάντηση την Πέμπτη, λέει η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Lena Hallengren (S).

Ο λόγος είναι ότι η αμερικανική εταιρεία Moderna, της οποίας το εμβόλιο έχει εγκριθεί εντός της ΕΕ, δεν περιλαμβάνεται στη σουηδική φαρμακευτική ασφάλιση.

- Θέλω να τονίσω ότι δεν το κάνουμε αυτό γιατί ανησυχούμε ιδιαίτερα για αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο. Πρόκειται για εμάς που θέλουμε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε όλα τα εμβόλια με τα οποία έχουμε συμφωνήσει και που πληρούν τις προϋποθέσεις έγκρισης, λέει η Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Lena Hallengren.

Η απόφαση σημαίνει ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων θα ανατεθεί να υπογράψει συμφωνία σχετικά με τον διακανονισμό απαιτήσεων και την αποζημίωση μέσω της Φαρμακευτικής Ασφάλισης.(Läkemedelsförsäkring). Τα άτομα που πάσχουν από ανεπιθύμητες ενέργειες πρέπει, όπως συνήθως, να στραφούν στην υγειονομική περίθαλψη(sjukvården), για βοήθεια και για συνεχή διαχείριση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates