Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

 


Ας μην είχατε τόσα λεφτά μέσα....απάντησε η τράπεζα στον ενταγμένο δανειολήπτη που του άρπαξε ολόκληρη τη δόση....Κανονική τραπεζική Μπανανία λέμε !!!


Στην καταγγελία ότι η τράπεζα έλαβε ολόκληρη της δόσης δανείου που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, αντί για το προβλεπόμενο 10%, προχώρησε πολίτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως τόνισε, μιλώντας στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, το κράτος καθυστέρησε την πληρωμή του προβλεπόμενου ποσού, με αποτέλεσμα η τράπεζα να προχωρήσει στην συνολική εξόφληση της δόσης του δανείου.

«Όταν μίλησα με την τράπεζα, μου είπαν ότι ήταν δικό μου λάθος που άφησα ολόκληρο το ποσό στο λογαριασμό» σημείωσε ο κ. Γιώργος.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Ιωάννα Θεοδωράτου, ο πολίτης θα λάβει τα επιπλέον χρήματα όταν θα γίνει η πληρωμή του Δημοσίου στην τράπεζα, ωστόσο σημείωσε πως αυτό μπορεί να καθυστερήσει, ενώ τόνισε τη δυσκολία να υπάρξει συνεννόηση των πολιτών με τις τράπεζες λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates