Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ Η ARCADIA !!! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !!!

 
Πρόκειται για το μεγαλύτερο θύμα της πανδημίας του νέου κορονοϊού στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, που θέτει σε κίνδυνο πάνω από 13.000 θέσεις εργασίας.

Η Deloitte, σύμφωνα με το Reuters ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ότι είχε διοριστεί διαχειριστής της Arcadia και αναζητά αγοραστές για τις μάρκες του ομίλου: Topshop, Topman, Dorothy Perkins, Wallis, Miss Selfridge, Evans, Burton και Outfit.

Ο όμιλος διατηρεί 444 καταστήματα στην Βρετανία και 22 στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την Deloitte, τα καταστήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, ενώ δεν πρόκειται να ανακοινωθούν απολύσεις άμεσα.

«Θα αναζητήσουμε γρήγορα εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και αναμένουμε να εντοπίσουμε έναν ή περισσότερους αγοραστές για να διασφαλίσουμε την επιβίωση των επιχειρήσεων», δήλωσε ο Matt Smith, κοινός διαχειριστής της Deloitte.

Ο όμιλος απέρριψε τη Δευτέρα την προσφορά ενός δανείου «διάσωσης» από την ανταγωνίστρια Frasers, του Μάικ Άσλεϊ, ύψους έως και 50 εκατ. στερλινών.

Την ίδια ώρα ο Βρετανός μεγιστάνας Φίλιπ Γκριν, που εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο στο Μονακό, όπου είναι αγκυροβολημένο το σούπερ γιοτ του Lionheart των 100 εκατομμυρίων λιρών (133,26 εκατομμύρια δολάρια) είναι, απέκτησε την Arcadia για 850 εκατομμύρια λίρες το 2002.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates