Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΤΣΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ !!!

 Ούτε καν πήγε στο κακό το μυαλό ενός κατοίκου περιοχής της Ηλείας, όταν δέχτηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ένα μήνυμα με την διεύθυνση τράπεζας που ανέφερε ότι η χρεωστική του κάρτα έχει τεθεί σε προσωρινή αναστολή και του ζητούσε να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του λογαριασμού του.

Ο ανυποψίαστος πολίτης καταχώρησε τους κωδικούς του στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ανέφερε το μήνυμα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν φτερά 1.400 ευρώ από τον δικό του λογαριασμό και άλλα 600 ευρώ από τον λογαριασμό συγγενικού του προσώπου στον οποίο είναι συνδικαιούχος! Το θύμα κατήγγειλε την απάτη στους αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας που αναζητούν τον δράστη και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Απάτη και με το «Λεφτά στο λεπτό» στην Ηλεία

Θύμα απάτης έπεσε και ένας ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου σε περιοχή της Ηλείας, από έναν άγνωστο που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το μεσημέρι της Παρασκευής με το πρόσχημα αγοράς ελαιολάδου και του ζήτησε να πληρώσει μέσω της εφαρμογής «Λεφτά στο λεπτό». Όμως, αντί να καταβάλλει το αντίτιμο, απέσπασε από τον λογαριασμό του θύματος το ποσό των 200 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τον απατεώνα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates