.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 20.000$ ΤΟ BITCOIN !!!!Για πρώτη φορά στην ιστορία του, η τιμή του Bitcoin ξεπέρασε τις 20.000 δολάρια.Η αυξανόμενη αισιοδοξία τις τελευταίες ημέρες πάνω από το νέο σχέδιο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας, έχει δώσει ώθηση στους επενδυτές αναζητούν κάποιο μη κυβερνητικό asset.Και αυτό είναι το bitcoin.

Το Bitcoin εμφανίζει απόδοση σε όρους 10ετίας άνω του 6.200.000% και ετήσια απόδοση 200%.

Έτσι, αν κάποιος επένδυε 100 δολάρια πριν από 10 χρόνια στο Bitcoin, τότε η απόδοσή του δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με αυτές της Apple ούτε και της Amazon την τελευταία δεκαετία.

Γι 'αυτό ίσως το "Long Bitcoin" έγινε το 3ο "πιο δημοφιλές" εμπόριο σύμφωνα με την έρευνα της Bank of America.

Η έρευνα της Bank of America διαπίστωσε επίσης ότι οι διαχειριστές κεφαλαίων είναι undeweight σε μετρητά για πρώτη φορά από το 2013, αφού αγόρασαν ένα δυσανάλογο ποσό μετοχών, εμπορευμάτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin τους τελευταίους μήνες.Δεν είναι η πρώτη φορά που το Bitcoin εμφανίστηκε στη μηνιαία έρευνα της Bank of America.
Τον Δεκέμβριο του 2017, το Bitcoin ήταν στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς συναλλαγές, με το 32% των ερωτηθέντων να ορίζουν το Bitcoin ως το «πιο δημοφιλές εμπόριο».Μάλιστα, στις 18 Αυγούστου 2020, το Bitcoin ξεπέρασε την Bank of America σε μέγεθος ανώτατου ορίου αγοράς για πρώτη φορά.

Η υπέρβαση πλέον είναι κατά 45%.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates