Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020

ΜΕ CLOPY PASTE ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!

 Σύννεφο το…κλοπιράιτ με τους υπολογιστές στη Βουλή


Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον κορονοϊό, ένα από τα θέματα που έκαναν εντύπωση και προβλήθηκε, τουλάχιστον από τρία από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ήταν ένα από τα σημεία συναίνεσης κατά την τριτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν οι υπολογιστές για τους μαθητές.

Η Πορτογαλία αιτήθηκε και πήρε επιδότηση για να δώσει 100.000 υπολογιστές σε ισάριθμους μαθητές, ώστε να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά η τηλεκπαίδευση.

Η πολύ σπουδαία ενέργεια της Πορτογαλίας προβλήθηκε στη Βουλή και ζητήθηκε από την κυβέρνηση να αναλάβει παρόμοια πρωτοβουλία, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός στην τριτολογία ότι θα εξεταστεί το θέμα.

Ολα καλά μόνο που υπήρξε…κλοπιράιτ αφού δεν μνημονεύτηκε ούτε μία φορά το όνομα εκείνου που αποκάλυψε την πορτογαλική ενέργεια στην Ελλάδα, πληροφορία που δημοσίευσε και ο eretikos.gr.

Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, θα σας πούμε πως την αποκάλυψη έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος “Ελλάδα ο άλλος δρόμος” Νότης Μαριάς, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου Kontra24, την περασμένη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates