Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.000€ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΒΡΟΥ !!!

 Τι μεταδίδει το rosa.gr :

Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας στον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Τριγώνου για τη διαμαρτυρία έξω από την Τράπεζα Πειραιώς, με αίτημα να μην κλείσει αφήνοντας πολίτες ανέργους αυτές τις δύσκολες μέρες.

Παρά τους δύσκολους καιρούς, η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας αποφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητά της επιβάλλοντας πρόστιμο 3.000 ευρώ στον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Τριγώνου για τη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε την Παρασκευή μπροστά από το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια με αίτημα να μην κλείσει το τραπεζικό ίδρυμα!

Η αστυνομία, έσπευσε να εφαρμόσει κατά γράμμα τις διατάξεις περί απαγόρευσης συγκεντρώσεων σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τιμωρώντας αυστηρά τον διοργανωτή, παρόλο που η προσέλευση στη διαμαρτυρία ήταν περιορισμένη και μάλιστα οι λιγοστοί συμμετέχοντες φορούσαν και μάσκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates