Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

 

 


Σε μια περίοδο που η πανδημία του κορονοϊού κτυπάει αλύπητα τη χώρα μας, με τα ημερήσια κρούσματα να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ολόκληρες περιοχές να μπαίνουν σε ολικό ή μερικό lockdown, την οικονομία να κατρακυλάει καθημερινά σε πρωτοφανή υφεσιακά επίπεδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει έναν νέο πτωχευτικό νόμο αντίστοιχος του οποίου δεν υπάρχει ούτε στη Μέκκα του καπιταλισμού, τις Ηνωμένες Πολιτείες του Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν η επικείμενη εφαρμογή πολύ σκληρών περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού ακόμη και στην Αττική, περιοχή που συγκεντρώνεται ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας, θα στείλει την οικονομία βαθύτερα στην ύφεση και την ανεργία στα ουράνια, από την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή ετοιμάζεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα ένα νομοθέτημα που θα καταστρέψει την επιχειρηματικότητα και ως εκ τούτου και τα νοικοκυριά.

Σβήνοντας από το χάρτη τη μικρή, μεσαία και μεγάλη επιχειρηματικότητα με το νομοθέτημα που το ονομάζει κατ’ ευφημισμό «δεύτερη ευκαιρία» η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζοντας το πιο μαύρο πρόσωπο του πιο ακραίου νεοφιλελευθερισμού που έχει εφαρμόσει ποτέ κυβέρνηση στην Ευρώπη, στέλνει τα νοικοκυριά στην χωρίς προοπτικές απόλυτη φτωχοποίηση.


Με έναν νόμο που οι τράπεζες τα υπεξαιρούν ουσιαστικά όλα, παίρνουν από τους κόκκινους δανειολήπτες όχι μόνο την κατοικία τους αλλά και οποιοδήποτε ποσό πάνω από 611 ευρώ ανά μήνα.

Οι τράπεζες, οι οποίες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τόσες φορές με χρήματα του ελληνικού λαού, γίνονται ουσιαστικά οι απόλυτοι δεσμώτες του.

Διευκολύνουν μόνο τους μεγαλοοφειλέτες καρχαρίες κουρεύοντας δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και στέλνουν στη φτώχεια εκατομμύρια πολίτες.

Αυτό που έζησε η Ισπανία την προηγούμενη δεκαετία δεν είναι τίποτα μπροστά στα όσα ετοιμάζεται να εφαρμόσει με τον νόμο αυτό ο Μητσοτάκης και η παρέα του.

Μετά την ψήφιση του θανατηφόρου αυτού νόμου, μόνο οι πολίτες με την αντίδρασή τους θα μπορέσουν να σταματήσουν την εφαρμογή του. Και είναι καιρός να αντιδράσουν.

 

ΠΗΓΗ

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates