.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.htmlΤην επόμενη Δευτέρα και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup αναμένεται να ξεκινήσει η 8η αξιολόγηση της χώρας, στον απόηχο της θετικής έκθεσης των θεσμών για την προηγούμενη.

Σύμφωνα με την ατζέντα, καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση των προϋπολογισμών των ευρωπαϊκών χωρών είναι τα μέσα Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει πως η 8η αξιολόγηση για τη χώρα μας θα ξεκινήσει στα τέλη του ίδιου μήνα. Στο επίκεντρο της αξιολόγησης αναμένεται να τεθεί η πορεία των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες, ενώ σημαντικό μέρος θα έχει η ολοκλήρωση των εκκρεμών συντάξεων και ο μηδενισμός τους μέσα στο 2021.

Τα άλλα θέματα που θα κυριαρχήσουν στην διαδικασία αξιολόγησης της χώρας είναι:

  • Τα “κόκκινα” δάνεια και ο τρόπος εξάλειψης τους προκειμένου να εξορθολογιστούν οι ισολογισμοί των τραπεζών
  • Η πορεία και η συνέχιση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
  • Η αναμόρφωση και επιτάχυνση του δικαστικού συστήματος και η ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης
  • Η πορεία των αποκρατικοποιήσεων
  • Η καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους, όπως αυτή αποφασίστηκε από το ΣτΕ

Ειδικά στο θέμα των συντάξεων, δίνεται ιδιαίτερο βάρος καθώς αν υπολογιστούν στα αναδρομικά οι επικουρικές και τα δώρα, για τα οποία ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το πότε θα πως θα πρέπει να καταβληθούν, τότε το δημοσιονομικό κόστος ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την ατζέντα και το χρονοδιάγραμμα της ΕΕ, η αξιολόγηση και μεταμνημονιακή έκθεση των θεσμών θα δημοσιοποιηθεί τον Νοέμβριο, γεγονός που αποκτάει ιδιαίτερη σημασία καθώς συνδέεται ε την έγκριση εκταμίευσης της επόμενης δόσης των κερδών από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων από τις κεντρικές τράπεζες, ύψους 640 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο εφαρμογής των μεσοπρόθεσμων μέτρων που συμφωνήθηκαν τον Ιούνιο του 2018 για την ελάφρυνση του χρέους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates