Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ !!! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ !!!

 Κραυγή απόγνωσης από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων λιανικής που από σήμερα θα κλείνουν στις 12 ενώ πριν αρκετά από αυτά έμεναν ανοιχτά όλο το βράδυ.

Ο λόγος για τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και τις κάβες οι οποίες «θυσιάστηκαν» στον βωμό της… άδειας πλατείας.

Γιατί ας μην γελιόμαστε όποιος επιμένει να συνωστίζεται στις πλατείες θα το κάνει ακόμη και με κλειστά περίπτερα. Θα το κάνει αγοράζοντας τα απαραίτητα στις 12 παρά πέντε και όχι στη 1.

Οι καταστηματάρχες όμως που έχουν δει ήδη τον τζίρο τους να πέφτει τι θα κάνουν;

Αυτοί που το πρωί ήδη δίνουν αγώνα έχοντας απέναντι μεγάλους ανταγωνιστές όπως αλυσίδες σούπερ μάρκετ που πουλάνε τα ίδια και περισσότερα.

Οι ιδιοκτήτες των μίνι μάρκετ στις που εδώ και λίγα χρόνια δεν κλείνουν καθόλου την επιχείρησή τους μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν πως θα πρέπει να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα;

Γιατί μπορεί η λογική να είναι… «διακόπτουμε κάθε κρίκο εφοδιαστικής αλυσίδας όσων συγκεντρώνονται στις πλατείες για να μείνουν σπίτι τους», αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά αυτή των ιδιοκτητών που βασίζονται στο νυχτερινό μεροκάματο και των εργαζομένων που δουλεύουν νυχτερινές βάρδιες για να επιβιώσουν.

Και πράγματι οι εργαζόμενοι αυτοί δεν είναι λίγοι, καθώς μόνο αν μετρήσουμε όλα αυτά τα περίπτερα που βρίσκονται κοντά στους σταθμούς των ΜΜΜ και μένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, κατανοούμε πως το πρόβλημα δεν θα το έχουν μόνο τα μαγαζιά που βρίσκονται στις πλατείες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates