Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΟ...ΔΙΑΣΩΝΟΥΝ !!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ & ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ....
Τώρα ποιο φτωχό νοικοκυριό μετά από 12 χρόνια θα μπορεί να αγοράσει πίσω το σπίτι του είναι άλλο ζήτημα...Προφανώς θα παίξει νέος δανεισμός !!! Την ίδια ώρα για 12 χρόνια τα κοράκια που θα αρπάξουν την 1η κατοικία των Ελλήνων θα κονομάνε κρατικό χρήμα μέσα από την επιδότηση των "ενοικίων" αυτών !!! Μιλάμε ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων !!!
Με τον Σταϊκούρα να λέει πάνω κάτω πως η Πολιτεία βοηθά τα φτωχά νοικοκυριά αφήνοντας να μείνουν στο σπίτι τους...χωρίς όμως να είναι δικό τους(η κυριότητα θα έχει περάσει στον ιδιωτικό φορέα) !!! Και φυσικά ξέχασε να πει ότι όλη η υπόλοιπη περιουσία των φτωχών θα βγαίνει κανονικότατα στο σφυρί...

Τι μεταδίδει το enikos.gr :

O υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” έκανε λόγο για παρεμβάσεις με έντονο κοινωνικό πρόσωπο και για δεύτερη ευκαιρία, που θα έχει ο πολίτης για τη ρύθμιση των οφειλών του.

Συγκεκριμένα, για τους πλειστηριασμούς τόνισε ότι γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. “Εμείς όμως προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πολίτες για να μην γίνονται πλειστηριασμοί” τόνισε ο κ. Σταϊκούρας και έκανε γνωστό ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει, παρά τη ρύθμιση των χρεών του, το ακίνητο θα μεταβιβάζεται για 12 χρόνια στο νέο φορέα και σε αυτό θα διαμένει ο ιδιοκτήτης, πληρώνοντας ενοίκιο που θα επιδοτείται.


Εξήγησε δε, ότι με τη δημιουργία του ιδιωτικού αυτού φορέα, όταν ο ιδιοκτήτης φθάνει στην πτώχευση, θα μπορεί αντί να χάσει το σπίτι, να πληρώνει ενοίκιο που θα επιδοτείται, και μέσα στη 12ετία να μπορεί να το πάρει πίσω.


Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, με το πρόγραμμα “γέφυρα” διασφαλίζεται ότι τα ευάλωτα νοικοκυριά δεν θα έχουν πρόβλημα με τους πλειστηριασμούς. “Βοηθάμε τον πολίτη και προληπτικά και κατασταλτικά” σημείωσε.

Για όσα νοικοκυριά μπορούν να πληρώσουν κάτι από τα χρέη τους, θα παγώνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμοί, θα ρυθμίζεται ευνοϊκά η οφειλή και το δημόσιο θα επιδοτεί τις νέες δόσεις. Όσον αφορά στις μειώσεις φόρων, εξήγησε ότι εξαρτώνται από τον έκταση της κρίσης του κορονοϊού, ενώ σε ερώτηση για την προκαταβολή φόρου και για το εάν θα συνεχιστεί αυτό το μέτρο, απάντησε ότι είναι κάτι που αξιολογείται. “Αυτή τη στιγμή το μείζον θέμα του επιχειρηματία είναι η ρευστότητα” τόνισε ο υπουργός.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates