Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Τι μεταδίδει το axianews.gr :

Οι δικαστές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν ανοιχτές τραπεζικές υποθέσεις

Για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί, οι δικαστές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν ανοιχτές τραπεζικές υποθέσεις, οι οποίες επιχειρήθηκε να κλείσουν βιαίως μετά τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και την πράξη νομοθετικού περιεχομένου! 

Οι πληροφορίες λένε πως σοβαροί δικαστές, που έχουν επιφορτισθεί ανακρίσεις και προκαταρκτικές για βαριά τραπεζικά κακουργήματα, απάτες, απιστία, ξεπλύματα, μετά τις δύο αποφάσεις, όπου η αμνηστία των τραπεζιτών κρίθηκε αντισυνταγματική , θα προχωρήσουν τις υποθέσεις μέχρι το τέλος και θα υποστηρίξουν τις ενέργειές τους αυτές σε όλα τα όργανα και όλες τις βαθμίδες απονομής δικαιοσύνης! 

Σε απλά λόγια, τους απατεώνες τραπεζίτες που κατέστρεψαν την Ελλάδα οι δικαστές θα τους κυνηγήσουν! Αν νομίζουν ότι την σκαπούλαραν είναι γελασμένοι …

1 σχόλιο :

  1. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΕΙΨΗ ΚΑΛΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠ΄ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΙΣΗΜΑΤΑ.ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 3/2020 ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.Ε Λ Ε Ο Σ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates