Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ TESLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
Δύο νέες αγγελίες εργασίες που έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site της Tesla επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι η εταιρεία σκέφτεται να ανοίξει τμήμα πωλήσεων για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η πρώτη αγγελία της αμερικανικής εταιρείας αναζητά διευθυντή πωλήσεων & παραδόσεων και η άλλη αναζητά σύμβουλο υποστήριξης πελατών. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι οι αγγελίες που αναρτήθηκαν στο site της εταιρείας πριν από λίγες ημέρες έχουν την υπόδειξη Remote, δηλαδή ότι η εργασία μπορεί να εκτελείται από απόσταση κι από κάποιο φυσικό γραφείο.

Ωστόσο το γεγονός ότι στην πρώτη αγγελία διευκρινίζεται ότι η θέση θα συμπληρωθεί κι από άλλα άτομα για την επίβλεψη/διαχείριση των πωλήσεων στην τοπική αγορά, επιβεβαιώνει την πρόθεση της Tesla να δημιουργήσει ολόκληρη ομάδα για την ελληνική αγορά.

Αυτό που δεν διευκρινίζεται ωστόσο είναι αν οι θέσεις αφορούν τα αυτοκίνητα ή τους σταθμούς φόρτισης που αναπτύσσει η εταιρεία ή και τον συνδυασμό τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοιες πληροφορίες για είσοδο της Tesla στην ελληνική αγορά είχε κυκλοφορήσει και στο παρελθόν. Το σχέδιο άλλωστε δεν φαντάζει ουτοπικό δεδομένου ότι η κυβέρνηση αυτή την περίοδο έχει καταθέσει σχετικό σχέδιο νόμου που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, με δέσμη κινήτρων για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates