Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟ-ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!! ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MUJI USA !!!
H αμερικανική οντότητα του ιαπωνικού λιανοπωλητή Muji υπέβαλε πτώχευση αυξάνοντας τη λίστα των εταιρειών που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού.

H Muji, η οποία ανήκει στη Ryohin Keikaku Co, υπέβαλε αίτηση για το κεφάλαιο 11 στο Ντελαγουέρ και ανέφερε στοιχεία ενεργητικού και παθητικού ενός εύρους από $50 εκατ. έως και $100 εκατ.. Επίσης αριθμός των πιστωτών της υπολογίζεται από 200 έως 999.

Η Ryohin Keikaku δήλωσε ότι η Muji USA υπέβαλε πτώχευση λόγω της διακοπής λειτουργίας εξαιτίας του κορονοϊού. Η εταιρεία ήρθε αντιμέτωπη με απώλειες λόγω του υψηλού μισθώματος και άλλων δαπανών ενώ παράλληλα έκανε προσπάθειες για να βελτιώσει τις πωλήσεις της αλλά και να επαναδιαπραγματευτεί τα ενοίκια της πριν από την επιδημία.

Η Muji USA εντάσσεται στον κατάλογο με περισσότερες από 110 εταιρείες που έχουν κηρύξει πτώχευση στις ΗΠΑ φέτος και κατηγορούν εν μέρει την κρίση του κορονοίού για την κατάρρευσή τους. Οι μηνιαίες πωλήσεις των καταστημάτων της Ryohin Keikaku στην Ιαπωνία μειώθηκαν κατά 50% από τον Απρίλιο έως και τον Μάιο.

Κατά την τελευταία οικονομική χρήση, οι πωλήσεις από τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ, όπου υπάρχουν 19 καταστήματα, αποτελούν περίπου το 2,5% των εσόδων της Ryohin Keikaku. H αμερικανική εταιρεία καταγράφει ζημιές τα τελευταία τρία χρόνια. Πέρυσι, σύμφωνα με τη δήλωση της πτώχευσης, εμφάνισε ζημία περίπου $10 εκατ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates