Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ: ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ MLS !!!
H ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ MLS ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2020

37o ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την αποφυγή παρανοήσεων, καλοπροαίρετων και κακοπροαίρετων, ενημερώνουμε τα μέλη μας και το επενδυτικό κοινό ότι στις 18 Ιουνίου όπου συζητήθηκε η Αίτηση Εκδοσης Προσωρινής Διαταγής για ΑΜΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ δεν έγινε δεκτή (να γίνει ΑΜΕΣΑ δηλαδή), η Δικαστής όμως απεφάσισε να ορίσει ως ημερομηνία εκδικάσεως για την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ την 1η Ιουλίου 2020, δηλαδή σε χρόνο – ρεκόρ με βάση την δικαστηριακή πρακτική, λόγω της «κατεπείγουσας φύσης της υποθέσεως»!

Στο μεταξύ, κι ενώ η Εταιρεία, η Διοίκησή της και οι Ορκωτοί Ελεγκτές αρνήθηκαν στο ακροατήριο της 18ης Ιουνίου με απολύτως εμφαντικό τρόπο να μας χορηγήσουν αντίγραφο του Πορίσματος της ΕΛΤΕ, δυστυχώς στο ιδιο μήκος κύματος βλέπουμε να κινείται και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η οποία μας παρέπεμψε «στις καλένδες» για την χορήγησή του σε εμάς και τα Μέλη μας, ήδη Αιτούντες τα Ασφαλιστικά μέτρα και μετέπειτα ενάγοντες, παρά το ότι προσκομίσαμε τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν το προσωπικό, άμεσο και ενεστώς, ΠΡΟΔΗΛΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! Παρά το ότι ενημερώσαμε ότι η συνάφειά αυτού του πορίσματος με την απόδειξη των ισχυρισμών μας είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, δυστυχώς ακόμη δεν μας έχει δοθεί!

Ωσάν να είναι…. «ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ» ή ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! Ωραία Διαφάνεια! Ο Αγώνας των Ελλήνων Επενδυτών συνεχίζεται. Εάν δεν αποκατασταθεί η απόλυτη διαφάνεια και ο πραγματικός έλεγχος, ούτε «επιτροπές» ούτε «συνέδρια» μπορούν να αλλαξουν την εικόνα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.

Θα τα πούμε άμεσα στις Γενικές Συνελεύσεις που επιλέξαμε να συμμετάσχουμε λόγω της σοβαρότητός τους… Σας ζητούμε να μας ενισχύσετε με την συμμετοχή σας ως Μέλη, γιατί μόνον έτσι θα σας σεβαστούν!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates