Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ INTRUM Η ΒΙΛΑ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ !!!Τι μεταδίδει το bankingnews.gr :

Στο… σφυρί βγαίνει ο μικρός παράδεισος του αρχιτέκτονα Νικολάου Μεταξά στο Σούνιο συνολικής έκτασης 7.268 τετραγωνικών μέτρων στη θέση «ΚΑΒΟ ΚΟΛΩΝΕΣ» με θέα τον Ναό του Ποσειδώνα.

Πρόκειται για μία εξοχική κατοικία που θα ζήλευε ακόμη και ο θεός Ποσειδώνας.

Οι …κυνηγοί της ονειρεμένης βίλας λόγω χρεών του ιδιοκτήτη είναι δύο και επέλεξαν την πιο ακραία νομική δυνατότητα που είχαν για να εισπράξουν τα χρήματά τους. 

Η έκταση αλλά και τα ακίνητα είναι υποθηκευμένα αρχικά από την Τράπεζα Πειραιώς έναντι συνολικού ποσού 4,2 εκατ. ευρώ η οποία μετά από μακροχρόνιες νομικές διαδικασίες που ξεκίνησαν από το 2017 και αναβολές προσδιορίστηκε νέα ημερομηνία πλειστηριασμού για τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Ως επισπεύδων εμφανίζεται η INTRUM Hellas καθώς είναι η διάδοχος εταιρείας των απαιτήσεων της Τράπεζας Πειραιώς.

Ωστόσο η έκπληξη έρχεται από τον δεύτερο επισπεύδοντα που έχει λάβει ημερομηνία πλειστηριασμού για τις 2 Σεπτεμβρίου του 2020.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αβραμίδης απαιτεί από τον κάτοχο και ιδιοκτήτη Νικόλαο Μεταξά το ποσό των 10.000 ευρώ και για την διασφάλιση του ποσού προχώρησε σε υποθήκη του ίδιου ακινήτου τον Ιανουάριο του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έγγραφα δημοσιοποίησης του πλειστηριασμού δεν εμφανίζουν εάν ο ενδιαφερόμενος και κάτοχος του ακινήτου αποδέχθηκε την υποθήκη του συνόλου του ακίνητου για οφειλή ύψους 10.000 ευρώ. 

Στο ενδεχόμενο στον πρώτο πλειστηριασμό να εκδηλωθεί αγοραστικό ενδιαφέρον για τον «μικρό» παράδεισο του Σουνίου καταβάλλοντας το ζητούμενο ποσό των 6 εκατ. ευρώ δεν θα υπάρχει λόγος να γίνει ο επόμενος πλειστηριασμός του ακινήτου από την INTRUM Hellas.

Η συμβολαιογράφος Βασιλική Βαλσαμίδου έχει αναλάβει και τους δύο πλειστηριασμούς και στην περίπτωση που εμφανιστεί αγοραστής στον πρώτο πλειστηριασμό και καταβάλει το ζητούμενο ποσό, η συμβολαιογράφος θα κάνει την κατανομή των χρημάτων με βάση της σειρά προτεραιότητας για να παραδοθεί στη συνέχεια καθαρό και ελευθέρων βαρών ο παράδεισος του Σουνίου στο νέο ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους το κόστος για τον κ Αβραμίδη είναι τριπλάσιο σε σχέση με το ζητούμενο ποσό διεκδίκησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates