Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!! Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ & Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΥΜΗΘΗΚAN ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ
Ο Τσακαλώτος του νέου, τραπεζοκεντρικού ΚΠολΔ, των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών, του Κώδικα Δεοντολογίας ΤτΕ, του Συνεργάσιμου Δανειολήπτη, των Στρατηγικών Κακοπληρωτών, της νομοθέτησης των Funds και των Εταιρειών Διαχείρισης, των πωλήσεων των δανείων στους πάντες όλους πλην Δανειοληπτών, της κατάργησης του Νόμου Κατσέλη και της Κατάργησης της Προστασίας της 1ης Κατοικίας την 31/12/2019, ζητά σήμερα από τον Σταϊκούρα να μην εφαρμόσει τους τραπεζονόμους που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψήφισε !!! 
Τι μεταδίδει το enikos.gr :

Ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκανε δήλωση για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Η δήλωση Τσακαλώτου:

Ο κ. Σταϊκούρας (όπως συνηθίζει άλλωστε) δεν απάντησε σε όσα ερωτήθη, και τοποθετήθηκε για πράγματα που δεν ρωτήθηκε.

Η απάντηση του μάλιστα για όσα έκανε και υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φειδωλή με την αλήθεια. Γιατί δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρότι πιέστηκε να δεσμευτεί στην κατάργηση της προστασίας δεν το έκανε ποτέ, αλλά αντίθετα πρότεινε και συμφώνησε να φέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που θα περιελάμβανε προστασία και θα ήταν έτοιμο και θα ίσχυε από 1/1/2020.

Γνωρίζει ακόμα ότι ο ίδιος δέχτηκε ρητά την κατάργηση της προστασίας, και το «ολοκληρωμένο πλαίσιο» που εδώ και έναν χρόνο «ετοιμάζει» και «ολοκληρώνει» δεν φαίνεται να περιλαμβάνει προστασία.

Επειδή σε όσα ρωτήσαμε δεν απάντησε, θα ρωτήσω ξανά. Επί ΣΥΡΙΖΑ η κυρία κατοικία προστατεύτηκε. Θα προστατευτεί και επί ΝΔ; Δεσμεύεται ότι όσοι και όσες - με περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια φυσικά - έχουν πραγματική δυσκολία στην αποπληρωμή του δανείου τους, είτε λόγω COVID, είτε όμως και λόγω της 10ετους κρίσης δεν θα χάσουν το σπίτι τους; Και εννοώ και μετά το πέρας του εννεαμήνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates