Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Η MICROSOFT ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!Κλείνει ξαφνικά όλα τα φυσικά καταστήματά της η Microsoft


Κλείνει όλα τα φυσικά καταστήματά της η Microsoft όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή. Σύμφωνα με το MarketWatch, πρόκειται για κίνηση που αποτελεί μέρος της νέας προσέγγισης του τεχνολογικού «γίγαντα» στο λιανεμπόριο.

Η εταιρεία αναμένει να καταγράψει ζημιά 450 εκατ. δολαρίων το τρέχον τέταρτο οικονομικό τρίμηνο, που αφορούν απομειώσεις περιουσιακών στοιχείων.

Η νέα προσέγγιση έρχεται αφότου η Microsoft έκελεισε όλα τα φυσικά καταστήματά της στα τέλη Μαρτίου λόγω της πανδημίας κορονοϊού. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι λιανικής θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σε εταιρικές εγκαταστάσεις και εξ αποστάσεως.

Η εταιρεία σημείωσε ότι τα καταστήματά της είναι κλειστά από τον Μάρτιο, αλλά οι εργαζόμενοι της κατάφεραν να υποστηρίξουν διαδικτυακά τους πελάτες.

«Η εξέλιξη του εργατικού δυναμικού μας εξασφάλισε ότι συνεχίσαμε να εξυπηρετούμε πελάτες όλων των μεγεθών όταν μας χρειάζονταν περισσότερο, εργαζόμενοι εξ αποστάσεως αυτούς τους τελευταίους μήνες», δήλωσε το στέλεχος της εταιρείας, David Porter.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates