Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

"ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ" ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟ FUND ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ !!!Τι γράφει το mononews.gr :

Στην πόρτα της εξόδου ο Βαρδινογιάννης της ΑΝΕΚ

Η στήλη πληροφορείται ότι οι πιστώτριες τράπεζες και το fund Cross Ocean που έχουν στα χέρια τους τα δάνεια της ΑΝΕΚ είναι έτοιμοι να ανοίξουν τον φάκελο και να ασκήσουν το δικαίωμά τους για αλλαγή διοίκησης στην εταιρεία.

Leader τράπεζα είναι η Πειραιώς, η οποία ελέγχει μαζί με την Alpha Bank, το Cross Ocean και την Attica Bank ποσοστό – μετά την μετατροπή σε μετοχές του ομολογιακού δανείου της εταιρείας στις αρχές του έτους – μεγαλύτερο από το περίπου 26% που κατέχει η Αμαλία-Αναστασία Βαρδινογιάννη.

Διευθύνων σύμβουλος της χανιώτικης εταιρείας είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη. Σας θυμίζω ότι το Cross Ocean απέκτησε δάνεια ύψους 60 εκατ ευρώ της ΑΝΕΚ από την Εθνική Τράπεζα.

Το δανειακό άνοιγμα της εταιρείας στην τράπεζα Πειραιώς  φθάνει τα 100 εκατ ευρώ.


Με τούτα και με εκείνα μαθαίνω ότι ο φάκελος ΑΝΕΚ ανοίγει και οι τράπεζες μαζί με το fund είναι έτοιμες στην επόμενη γενική συνέλευση να πάρουν τη τύχη της εταιρείας στα χέρια τους προκειμένου να υπάρξει αναδιάρθρωση, εξυγίανση και εν τέλει πώληση.

Εκτός κι αν ο απόγονος του Σήφη βάλει το χέρι στην τσέπη κάτι που δεν φαίνεται προς το παρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates