Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ !!!
Νέα υπόθεση υποκλοπών στα γραφεία του, καταγγέλλει το ΚΚΕ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περισσός, «στις 18 και 20 Ιούνη έγιναν και πάλι οι γνωστές «συνακροάσεις» – υποκλοπές στα γραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ. Έχει γίνει πλέον ενδημικό αυτό το φαινόμενο των υποκλοπών».

Μάλιστα το ΚΚΕ σημειώνει ότι πριν τέσσερα χρόνια είχε σημειωθεί η πρώτη υποκλοπή, ενώ ακολούθησαν άλλες δύο το 2017 και το 2019. Παράλληλα καταγγέλλει ότι «οι συναρμόδιες αρχές (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, Κρατική Ασφάλεια, Εισαγγελία) καλύπτουν τους υπεύθυνους των υποκλοπών. Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στα Δικαστήρια, τη στιγμή που τα στοιχεία βοούν ότι υπάρχει σοβαρή παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών».

Ακόμα υπογραμμίζεται ότι για αυτά τα ζητήματα στην χώρα λειτουργεί αρμόδια ανεξάρτητη αρχή σύμφωνα με το Σύνταγμα, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), η οποία όπως σημειώνει το ΚΚΕ «διαθέτει απεριόριστες αρμοδιότητες για την άσκηση του έργου της, μέχρι και ελέγχου της ΕΥΠ, και με την σύγχρονη υψηλή τεχνολογία στα χέρια της».

Επιπροσθέτως η ανακοίνωση τονίζει ότι «όλα αυτά τα χρόνια η ΑΔΑΕ κρατάει μια τόσο σοβαρή υπόθεση στο σκοτάδι. Έτσι, ενώ δέχεται ότι έχουν γίνει τηλεφωνικές παρεμβάσεις από 14 χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ, μάλιστα 2 από το Ηνωμένο Βασίλειο που ευκολότερα μπορεί να βρεθούν οι καλούντες, δεν προχωράει στην αποκάλυψη αυτών που τις οργανώνουν».


ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates