Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ !!!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 36 ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 401 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΣΕ 8,5 !!!Τι μεταδίδει το newsbreak.gr :

Η αποφυλάκιση του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη αναστάτωσε και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εξετάζει την περίπτωση εφαρμογής όλων των ένδικων μέσων που προβλέπει ο νόμος, για την αποφυλάκιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, Βασίλης Πλιώτας, με παρέμβαση του, έχει ζητήσει να του διαβιβαστούν η δικογραφία και το βούλευμα με το οποίο αποφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος που εξέτιε στις φυλακές Γρεβενών καταδίκη σε κάθειρξη 401 ετών με εκτιτέα τα 25 χρόνια, για παιδεραστία σε βάρος 36 παιδιών. Ο κατηγορούμενος βγήκε απ΄τη φυλακή μετά την έκδοση βουλεύματος και ενώ είχε εκτίσει μόλις 8χρόνια και 5 μήνες.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί δικογραφία και βούλευμα προκειμένου να εξεταστεί αν χωρεί άσκηση ένδικου μέσου κατά του επίμαχου βουλεύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το νόμο , σε αυτό το στάδιο, μπορεί μέσα σε ένα μήνα να ασκήσει έφεση ο εισαγγελέας, (σ.σ. η προθεσμία λήγει στις 22 Μαΐου ) ενώ σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να ασκήσει αναίρεση ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ωστόσο όπως υπογράμμιζαν δικαστικοί κύκλοι μετά την εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα τα περιθώρια είναι πολύ στενά στην άσκηση των ένδικων μέσω (αναίρεση ή έφεση).


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates