Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ !!!Τι γράφει το ereportaz.gr :


Το γιο του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Πατέρα παριστάνει χρήστης του διαδικτύου συνομιλώντας με νεαρούς άνδρες. Όταν αυτοί διαπιστώνουν πως δε μιλούν με το γιο του εφοπλιστή λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα.

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί στο facebook ένα προφίλ με το όνομα Μάριος Πατέρας. Ο χρήστης αναρτά φωτογραφίες μοντέλου ως δικές του, πολλές φορές ακόμα και άσεμνες, ισχυριζόμενος πως εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ. Ακόμα, αναρτά φωτογραφίες με δεσμίδες από πεντακοσάρικα, ενώ παρουσιάζεται ως γόνος της γνωστής οικογένειας. Ο χρήστης κάνει αιτήματα φιλίας κατά κύριο λόγο σε άνδρες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι όταν διαπιστώνουν πως δε μιλούν πράγματι με γιο του εφοπλιστή λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα.

Το eReportaz.gr φέρνει σήμερα στο φως σχετική καταγγελία από άνθρωπο που δηλώνει πως ήταν υποψήφιο θύμα του και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο. Ο κερκυραίος ηθοποιός και ψάλτης, Αντώνης Σπυρίδων Αργυρός τις προηγούμενες ημέρες συνομίλησε με τον “Μάριο Πατέρα”. Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο eReportaz.gr και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες των συνομιλιών τους καθώς και τις απειλές που δέχθηκε όταν αντιλήφθηκε πως ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε είναι απατεώνας, όπως καταγγέλλει.

“Στις 5 Μαΐου μου έκανε αίτημα φιλίας ένα προφίλ με το όνομα Marios Pateras και ως δημόσιο πρόσωπο το αποδέχτηκα. Την επόμενη ημέρα του έστειλα ένα ευχαριστήριο μήνυμα για το αίτημα. Αυτός βλέποντας ότι είμαι θρησκευόμενος μου άνοιξε συζήτηση για τη θρησκεία και με επαινούσε που είμαι βαθιά πιστός. Μου μιλούσε έχοντας πλήρη γνώση επί των θρησκευτικών ζητημάτων κι έτσι ευχαριστιόμουν τη συζήτηση”, αναφέρει ο κερκυραίος ηθοποιός και συνεχίζει:

“Κάποια στιγμή σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου είπε πως ο πατέρας του λέγεται Νίκος, είναι εφοπλιστής, έχει καράβια και είναι μια πλούσια οικογένεια. Επειδή του είχα πει ότι είμαι άνεργος μου είπε πως θέλει να με βοηθήσει οικονομικά. Έτσι μου ζήτησε τον τραπεζικό λογαριασμό μου για να μου καταθέσει χρήματα. Του απάντησα πως δε ζητάω από τη ζωή χρήματα, του απαντούσα με θρησκευτικό περιεχόμενο.

Στις συζητήσεις μας μου έλεγε πως θέλει να παρατήσει το μόντελινγκ, με το οποίο υποτίθεται πως ασχολείται, αλλά και τα εγκόσμια και να γίνει μοναχός Γελάσιος, ο οποίος Άγιος είναι ο προστάτης των καλλιτεχνών.

Ο άνθρωπος αυτός πίστευε όσα έλεγε και μάλιστα συγκινούνταν και συγκινούσε κι εμένα. Ήταν πεπεισμένος πως είναι ο γιος του Νίκου Πατέρα.

Όταν συνέχισε να ζητάει να του στείλω το λογαριασμό μου ξεκίνησα να ψάχνω το προφίλ του. Κατάλαβα ότι οι φωτογραφίες ήταν ψεύτικες και πολλές από αυτές άσεμνες. Τότε κατάλαβα πως πρόκειται για έναν ψεύτικο λογαριασμό”, αναφέρει το παρ’ ολίγον θύμα του.

Ο χρήστης που ισχυρίζεται πως είναι ο γιος του Νίκου Πατέρα δηλώνει την… καταγωγή του και στο προφίλ του στο facebook:


Όταν ο Αντώνης αντιλήφθηκε πως ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλεί είναι ένας απατεώνας έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα. Ο κερκυραίος ηθοποιός αποκαλύπτει στο eReportaz.gr:

“Όταν τον μπλόκαρα, χθες βράδυ μου στάλθηκε ένα απειλητικό μήνυμα από ένα προφίλ με όνομα Κυριάκος Κιουσης. Αυτός μου έγραφε πως είναι θείος του Μάριου Πατέρα και στη συνέχεια με χαρακτήρισε ομοφυλόφιλο χρησιμοποιώντας αισχρά λόγια και με απείλησε πως θα πει διάφορα για τη συζήτησή μας στον ιερέα της ενορίας όπου είμαι ψάλτης. Επειδή του έγραφα καλοπροαίρετα και θρησκευτικό λόγια και επειδή τον κάλεσα στο νησί παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου και θα τα μετέφερε στον ιερέα ως πονηρού περιεχομένου για να με κάνει ρεζίλι”.
Το προφίλ του “Μάριου Πατέρα”, σύμφωνα με την καταγγελία του Αντώνη Σπυρίδωνα Αργυρού έχει δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα σε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου:

“Ο συγκεκριμένος έχει δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλους καλλιτέχνες. Έχω μιλήσει με συναδέλφους που κατά καιρούς έχει προσεγγίσει. Σε άλλους την έπεφτε. Ίσως αποσκοπεί στο να αποσπάσει χρηματικά ποσά”.

Κατά την έρευνα του eReportaz.gr προέκυψε ότι το ίδιο προφίλ που στον κερκυραίο ηθοποιό δήλωνε θείος του “Πατέρα”, σε άλλον χρήστη έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα γράφοντας πως διατηρεί σχέση με τον “Μάριο”.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates