Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ;;;
Τι αποκαλύπτει η fmvoice.gr :

Η fmvoice.grκάνει σήμερα μια πολύ σημαντική αποκάλυψη: Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου ετοιμάζεται να παρέμβει σε βάρος των εισπρακτικών εταιρειών και των δικηγορικών γραφείων τα οποία "επιτίθενται" στην κοινωνία σα να μην υπάρχει η φονική πανδημία στην Ελλάδα.

Όμως, οι αποκαλύψεις της fmvoice.gr δεν σταματούν εδώ. Με... κάποιον τρόπο η πρόθεση της Εισαγγελίας διέρρευσε στην... ημικρατική πλέον εταιρεία δημοσίων σχέσεων γνωστής οικογένειας της Ν.Δ. και αμέσως αυτή έβαλε τα μεγάλα μέσα για να μπλοκάρει τα σχέδια της Εισαγγελίας. Μάλιστα, η εταιρεία ενεργοποίησε προς την κατεύθυνση αυτή μια από τις συστημικές τράπεζες με την οποία συνεργάζεται, προκειμένου ο επικεφαλής της να αξιοποιήσει την δυνατή σχέση του με το Μαξίμου και με υπουργούς του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνονται δύσκολα για αυτούς. Η απληστία του τριγώνου τράπεζες- εισπρακτικές- δικηγορικά γραφεία έχει ξεσηκώσει τεράστιο κύμα διαμαρτυριών από επιχειρήσεις και νοικοκυριά με αποτέλεσμα χιλιάδες καταγγελίες για τους ωμούς εκβιασμούς του τριγώνου να έχουν κατακλύσει σε λίγες μέρες την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αποτελεί συνεπώς μονόδρομο για αυτήν να παρέμβει άμεσα στο θέμα για την προστασία της αγοράς και της κοινωνίας την ώρα που ο Covid 19 επευλαύνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates