.

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΝΩ ΟΛΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΠ ΦΙΛΟΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!
Με τα Δικαστήρια κλειστά, τους δικηγόρους να μένουνε σπίτι και τους τραπεζίτες να πανηγυρίζουν την παύση όλων των εναντίον τους ποινικών διώξεων, η Ελλάδα της Ευρώπης των Τραπεζών ανακάλυψε το έγκλημα στο πρόσωπο του Παναγιώτη Λαφαζάνη !!! 
Το “Τμήμα για την Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” καλεί, παρά την κρίση πανδημίας, ανήμερα την Μεγάλη Πέμπτη (19/4), στις 9.30 π.μ, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν πάλι τον μισό Ποινικό Κώδικα σχετικά με τη συμμετοχή του σε αγωνιστική κινητοποίηση κατά πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, που διεξάγονταν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 29/11/2017 – επί Σύριζα- και οι οποίοι λόγω της κινητοποίησης ανεστάλησαν.

Προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι ενώ τα Δικαστήρια είναι κλειστά, οι δικηγόροι δεν εργάζονται και οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν, το μόνο που φαίνεται να δουλεύει ασταμάτητα σε αυτή τη χώρα είναι το τμήμα της Γενικής Ασφάλειας για την “Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”

Οι κατηγορίες που αποδίδονται σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη με το έγγραφο που εστάλη το Σάββατο (11/4) παραμονή της Κυριακής των Βαΐων, αφορούν α’ διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, άρθρα 45, 168 &1 του Ποινικού Κώδικα, β’ διατάραξη κοινής ειρήνης, άρθρα 45, 189 &1 , 189 &2 του Ποινικού Κώδικα και γ’ επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού τετελεσμένη και σε απόπειρα άρθρα 42, 45, 308-309 του Ποινικού Κώδικα.Πέντε δικαστικές διώξεις

Οι δικαστικές διώξεις κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, έχουν φτάσει 5 τον αριθμό.

Οι σύντροφοι του μου έλεγαν ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η σπουδή της δίωξης κατά Λαφαζάνη Μεγάλη Πέμπτη και μέσα σε κρίση πανδημίας, όταν δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα στη χώρα.

Προφανής στόχος λένε είναι «η τρομοκρατία των πολιτών και των Κινημάτων και η εκδίκηση ενόψει αποφάσεων για την κατάργηση κάθε έννοιας προστασίας της πρώτης κατοικίας του ελληνικού λαού.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέει ότι θα είναι το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έξω από την Γενική Ασφάλεια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να καταγγείλει τις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές διώξεις και να διεκδικήσει στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates