Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!
Το μισό τους μισθό για δύο μήνες θα καταθέσουν οι διοικητικοί δικαστές σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.


Την απόφαση έλαβε η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων.


Αναλυτικά η απόφαση που πήραν οι διοικητικοί δικαστές:
Αριθμός απόφασης 1/2020
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
της Ολομέλειας των Δικαστικών Λειτουργών
της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας
των Τακτικών Διοικητικών ΔικαστηρίωνΣτην Αθήνα, σήμερα στις 2 Απριλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00΄, η Ολομέλεια των Δικαστικών Λειτουργών της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, αποτελούμενη από τους: 1) Δημήτριο Κωστάκη, Γενικό Επίτροπο, 2) Ιωάννη Συμεωνίδη, Επίτροπο, 3) Παναγιώτα Τσατσάνη-Αντιπάτη, Αντεπίτροπο και 4) Παρασκευή Καρκατζού, Αντεπίτροπο, συνήλθε, κατόπιν προσκλήσεως του Γενικού Επιτρόπου, στο γραφείο της (209), στο επί της οδού Λ. Ριανκούρ αριθ.85 κτίριο του δικαστικού μεγάρου των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών (Λ. Ριανκούρ αριθ.85-87), με την παρουσία του εκτελούντος χρέη Γραμματέως Αθανασίου Κοντού, Προϊστάμενου Διεύθυνσης της Γραμματείας της Γενικής Επιτροπείας, και

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Να καταβάλουν όλα τα μέλη της, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ. για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19, στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας, το πενήντα τοις εκατό (50%) των αποδοχών τους των μηνών Μαΐου και Ιουνίου 2020.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates