Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΗ !!! ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ !!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ
Το ίδιο να γίνει εκτός από όλους τους παρόχους ρεύματος και στις τηλεπικοινωνίες και φυσικά για το νερό !!! Κανένας πολίτης τούτες τις ώρες χωρίς νερό, ρεύμα και δυνατότητα επικοινωνίας !!!Η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να μείνουν σπίτι για να διασφαλίσουμε ότι η διάδοση του ιού θα περιοριστεί. Όμως για μία μερίδα συμπολιτών μας η εντολή αυτή για παραμονή στο σπίτι τους απλά δεν είναι εφικτή..

Σε μία είδηση που δεν πήρε τη δημοσιότητα που θα έπρεπε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου κατήγγειλε ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης σε γυναίκα με 3 παιδιά μόλις πριν μία εβδομάδα, ενώ βρισκόταν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της επέκτασης της επιδημίας.

Μετά από την κινητοποίηση του σωματείου, η ΔΕΗ αναγκάστηκε να προχωρήσει επανασύνδεση, όμως πόσες ακόμα χιλιάδες ανθρώπων στην Ελλάδα βρίσκονται σε μία παρόμοια κατάσταση να ζουν σε σπίτια χωρίς ρεύμα; Πόσοι έχουν δει να μένουν ρεύμα ενώ βρίσκονται σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα; Και πόσοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα το επόμενο διάστημα λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Είναι νομίζουμε αναγκαιότητα η κυβέρνηση να λάβει άμεσα μία απόφαση που να διασφαλίζει ότι όλες οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θα παγώσουν τα κόστη για τις ημέρες όπου οι πολίτες αναγκάζονται να μένουν μέσα στα σπίτια τους με ταυτόχρονη εντολή για επανασύνδεση ρεύματος σε όλα τα σπίτια έως ότου λήξει η επιδημία.

Δεν είναι απλά θέμα ανθρωπιάς, είναι ζήτημα προστασίας της δημόσιας υγείας η διασφάλιση των συνθηκών για την παραμονή των ανθρώπων μέσα στα σπίτια τους.

Και αυτή τη στιγμή, αυτές οι συνθήκες για πολλούς ανθρώπους δεν υπάρχουν.

Για να μείνουν οι άνθρωποι στο σπίτι τους, χρειάζονται κάποια βασικά. Χρειάζονται ρεύμα και νερό.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates