Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !!!
Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Στις χώρες του Κόλπου, που είναι μάλιστα Μουσουλμανικές και υπάγονται στο δίκαιο της Σαρίας, υπάρχει τεράστια ζήτηση εργατικού δυναμικού. 

Πόσο, λοιπόν, μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς τον λόγο για τον οποίο, φανατικοί Μουσουλμάνοι, χωρίς καμία ελπίδα ενσωμάτωσης στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, αντί να πάνε να ζήσουν και να δουλέψουν εκεί που τους θέλουν και τους χρειάζονται, επιμένουν να έρχονται στην Ευρώπη, προσφέροντας, μάλιστα, στους λαθροδιακινητές, ποσά που αντιστοιχούν στα μέσα ετήσια εισοδήματα 10 ολόκληρων οικογενειών, στις χώρες προέλευσής τους ;;;


Τα λεφτά των ευρωπαϊκών επιδομάτων είναι πολύ περισσότερα από τον καλύτερο μισθό που θα μπορούσαν ποτέ να εξασφαλίσουν, εργαζόμενοι ακόμη και στο Ντουμπάι. Ειδικά για όσους κάνουν 5-6 παιδιά. Και, μάλιστα, χωρίς να δουλεύουν ή, ακόμη χειρότερα, διαθέτοντας, μαζί με τα επιδόματα, και την πολυτέλεια της ενσωμάτωσής τους στην παραοικονομία και την πάσης φύσης εγκληματικότητα. 


Και αν κάποιοι στην Ευρώπη ψάχνονται ακόμη να λύσουν το δημογραφικό, ας σταματήσουν να διαφημίζουν τα gay prides και ας ξεκινήσουν να μοιράζουν στις οικογένειες των Ευρωπαίων Πολιτών, ως επιδόματα παιδιών, τα επιδόματα που θάπρεπε να είχαν ήδη κόψει σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates