Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....
Προφανώς αδιαφορούν και για μια νέα φουρνιά κόκκινων δανείων εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού, αφού τα ντηλ με τους νταραβεριτζήδες των κόκκινων δανείων είναι πιο κερδοφόρα για τους ίδιους...και ο νοών νοείτο...Τράπεζες: Οχι σε λύσεις φασόν για την εξυπηρέτηση των δανείων που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα από τον κορονοϊό

Πολύ περιορισμένα μέτρα και μόνον για τις επιχειρήσεις φαίνεται πως θα λάβουν σε πρώτη φάση οί τράπεζες.

Σύμφωνα με τη σύσκεψη που διενεργήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και τελείωσε προ όλίγου οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Ενωση τραπεζών και δεν πρόκειται να είναι φασόν.

Οι Ceos των τραπεζών συναντήθηκαν με τον επόπτη.

Θα αφορούν όσες επιχειρήσεις ήταν ενήμερες ή ρυθμισμένες αλλά και πάλι ενήμερες ως προς τη ρύθμιση στις 31.12.19 και έχουν πληγεί άπό την κρίση.

Γι' αυτές τις επιχειρήσεις οι τράπεζες θα εξετάσουν κάθε φάκελλο χωριστά και θα καταλήξουν σε αποφάσεις γιατί οτιδήποτε άλλο δεν θα γίνει αποδεκτό από τον SSM σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές.

Ωστόσο υπάρχουν τράπεζες οι οποίες χθες συζητούσαν ρυθμίσεις για ιδιώτες και κατά δεύτερο λόγο για επιχειρήσεις.

Το τραπεζικό πάνελ όπως όλα δείχνουν θα ξανακαθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ωστόσο οι ρυθμίσεις δεν θα είναι συνολικές ούτε μαζικές αλλά θα αφορούν κάθε τράπεζα χωριστά.

Υπενθυμίζεται πως τα πιστωτικά ιδρύματα αντιμετωπίζουν ορατό το φάσμα μιας νέας γενιάς κόκκινων δανείων των λεγόμενων κορωνοδανείων ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν επιθυμούν να τρέξουν όλοι μαζί προς μια κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας είχε πει πως θα ζητούσε από τις τράπεζες ένα μικρό πάγωμα των δόσεων.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates