Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

ΝΕΑ ΤΗΛΕΣΥΣΚΕΨΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΤτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!Νέα σύσκεψη (διαδικτυακής μορφής) θα πραγματοποιηθεί και πάλι μεταξύ των τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος για θέματα ρυθμίσεων δανείων.

Η σύσκεψη που θα συντελεστεί σε επίπεδο CEOs θα λάβει χώρα στις 17:00 με στόχο να λυθούν κρίσιμα θέματα που έχουν ανακύψει.

Η ΤτΕ θα διευκρινίσει στις τράπεζες τα περιθώριά τους με βάση και τις ευχέρειες που έδωσε ο SSM αλλά και η ΕΚΤ.

Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών και σημαντικές μεταβολές σε ότι αφορά τους ορισμούς των κόκκινων δανείων δηλαδή πότε ένα δάνειο καθίσταται υπερήμερο.

Συγχρόνως τα αιτήματα από τις εταιρίες που είναι αλλά και δεν είναι σε ΚΑΔ για αναστολές πληρωμών φέρνουν τα πιστωτικά ιδρύματα μπροστά σε μία διαφορετική πραγματικότητα την οποία οφείλουν να διαχειριστούν.

Θεωρείται περίπου βέβαιο πως πολλοί περισσότεροι κλάδοι αν όχι όλες οι οικονομικές δραστηριότητες της χώρας θα τύχουν ευνοϊκών ρυθμίσεων καθώς η οικονομία στο σύνολό της μπαίνει στον πάγο.

Η σύσκεψη αυτή θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι τράπεζες θα προετοιμάσουν τις διευκολύνσεις προς τους πελάτες τους αλλά συγχρόνως και τις άμυνές τους στην υπάρχουσα κατάσταση.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates