Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
Η Πολιτεία ακούει ;;; Βάλτε τέλος ΤΩΡΑ !!!!
Κερδοσκοπία σε τράπεζες και προιόντα

Του Δ. Γ. Παπαδοκωστόπουλου

Για μεταφορά ενός ποσού από μια τράπεζα σε μια άλλη μέσω web o πελάτης της τράπεζας πληρώνει προμήθεια το λιγότερο 4 με 5 ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να αυξηθεί αναλόγως του ποσού που θα μεταφερθεί.

Τώρα με την τρέλα του κορωνοϊού και παράλληλα με τις σωστές – διαρκείς συστάσεις των τραπεζών να αποφεύγονται οι επισκέψεις στα πιστωτικά ιδρύματα, είναι παράλογο να εισπράττονται αυτές οι προμήθειες. Και δεν είναι μόνο παράλογο, αλλά αγγίζει τα όρια της κερδοσκοπίας, καθώς συνεχίζει να εφαρμόζεται σε έκτακτες συνθήκες, κατά τις οποίες οι πολίτες αδυνατούν να κάνουν κανονικές συναλλαγές. Τα πιστωτικά ιδρύματα είναι γνωστό ότι εφαρμόζουν πολιτική υψηλών προμηθειών σε βάρος των καταναλωτών, όπως είναι γνωστό ότι στο πρόσφατο παρελθών, κώφευσαν στις κυβερνητικές συστάσεις (περί άρσης τμήματος των προμηθειών) γειώνοντας κυριολεκτικά και τον αρμόδιο υπουργό, αλλά και τον πρωθυπουργό. Προχώρησαν σε μικρές μειώσεις σε δευτερεύουσες προμήθειες διατηρώντας τον μεγάλο όγκο προμηθειών, που τους διασφαλίζει και αξιοσημείωτα κέρδη.

Και μια και ο λόγος για την κερδοσκοπία, είναι απορίας άξιο τι περιμένει η κυβέρνηση να περάσει σε διατίμηση των προϊόντων της κρίσης. Ούτως ή άλλως τα αντισηπτικά είναι εξαφανισμένα όπως και οι μάσκες, άρα τι να κρύψουν οι επιτήδειοι για να κερδοπσκοπήσουν στηριζόμενοι στην διατίμηση, όπως υποστηρίζουν οι “επαίοντες”…

Σε πολλά προϊόντα διατροφής, (είτε βιομηχανικά είτε νωπά) οι τιμές έχουν αρχίσει να αυξάνονται και όταν οι πελάτες το παρατηρούν στις επιχειρήσεις που τα πωλούν, εισπράττουν ένα σήκωμα των ώμων, του στυλ: και τι να σου κάνουμε τώρα… Η Ελλάδα έχει παρελθόν στους λαδέμπορους και τους μαυραγορίτες της κατοχής, που έβρισκαν ευκαιρία να δρούν καθώς υπήρχε στρατός κατοχής, ο οποίος αδιαφορούσε για τον μαυραγοριτισμό, που σε τελική ανάλυση τον εξυπηρετούσε.

Τα φαινόμενα κερδοσκοπίας εξαπλώνονται, αλλά ο κόσμος φοβάται και δεν μιλάει, ούτε αντιδρά όταν του ζητάνε υπέρογκες τιμές.. Οι άνθρωποι είναι τρομαγμένοι και πληρώνουν ότι τους ζητηθεί. Αυτό όμως το ξέρουν οι αρμόδιοι και πρέπει να το αντιμετωπίσουν στην πράξη και όχι στα λόγια σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους απατεώνες που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια με διακηρύξεις και λόγια και γι αυτό η κερδοσκοπία γιγαντώνεται, κάτι που ο κόσμος το βλέπει.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates