.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !!!
Το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση των δίωρων διακοπών εργασιών και την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, κατά τις ώρες 09.00 – 11.00πμ σε όλα τα Δικαστήρια της χώρας.

Για τις αποφάσεις της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Ανακοίνωση για η συνέχιση των κινητοποιήσεων εξέδωσε και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας:

Το Δ. Σ. του ΣΔΥΑ στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την συνέχιση των κινητοποιήσεων λόγω του ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα καμιά εξέλιξη στα αιτήματα που έχουν τεθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, τόσο από τον Σύλλογό μας όσο και από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΔΥΕ).

Σχετικά με τις ώρες, αποφασίσαμε να συνταχτούμε με την επιλογή και κατεύθυνση της ΟΔΥΕ προς όλη την Ελλάδα (από 24-2-2020 έως και 28-2-2020 καθημερινά 09.00 ως 11.00).

Επίσης το Δ.Σ. του ΣΔΥΑ υπέβαλε έγγραφο αίτημα προς τον Υπουργό για συνάντηση εντός της επόμενης εβδομάδας και θα συνεδριάσει εκ νέου στις 28-2-2020 για να εκτιμήσει τις όποιες εξελίξεις και να καθορίσει την περαιτέρω στάση του.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates