Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Ο ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ 29.000.000$ ΣΕ...ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ !!!

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ LAI XIAOMIN ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ BAD BANK ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ CHINA HUARONG, ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Ο πρώην τραπεζίτης κρατούσε περί τα 29.000.000 δολάρια σε μεταλλικές ντουλάπες σε ένα διαμέρισμα στο Πεκίνο, το οποίο αποκαλούσε «σούπερ μάρκετ»...Συνολικά έλαβε μίζες ύψους 239.000.000 δολαρίων !!!
Περισσότερα από 29 εκατ. δολάρια σε μετρητά βρέθηκαν κρυμμένα στο σπίτι ενός Κινέζου, πρώην τραπεζίτη, διαχειριστή κόκκινων δανείων.


Σύμφωνα με το Bloomberg, πρόκειται για τον Lai Xiaomin, πρώην πρόεδρο της China Huarong Asset Management Co., ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στη χώρα.

Όπως αναφέρεται, ο πρώην τραπεζίτης κρατούσε περί τα 29 εκατ. δολάρια σε μεταλλικές ντουλάπες σε ένα διαμέρισμα στο Πεκίνο, το οποίο αποκαλούσε «σούπερ μάρκετ».


Παραδέχθηκε την ενοχή τουΟ Lai Xiaomin παραδέχθηκε την ενοχή του στις κατηγορίες τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια μίας τηλεοπτικής εκπομπής στην κρατική τηλεόραση και ομολόγησε πως προτιμούσε «πληρωμές» σε μετρητά.

Συνολικά, ο Κινέζος τραπεζίτης φέρεται να έχει δεχθεί συνολικά 239 εκατ., δολάρια σε δωροδοκίες και διαθέτει μεγάλο αριθμό ακινήτων, πολυτελών αυτοκινήτων, έργων τέχνης και κοσμημάτων υψηλής αξίας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates