Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019

ΚΙ ΟΜΩΣ: Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!


Σύμφωνα με ειδική έρευνα που πραγματοποίησε η υπηρεσία Taxi2Airport.com, αξιοποιώντας τις αξιολογήσεις που αφήνουν οι χρήστες στο TripAdvisor για τις υπηρεσίες ταξί σε δημοφιλείς προορισμούς

Μια αναπάντεχη για πολλούς πρωτιά έχει η Αθήνα, η οποία παρουσιάζεται ως η πόλη με τις καλύτερες υπηρεσίες ταξί στην Ευρώπη. Τουλάχιστον για τους τουρίστες.

Σε ειδική έρευνα που πραγματοποίησε η υπηρεσία Taxi2Airport.com, αξιοποιώντας τις αξιολογήσεις που αφήνουν οι χρήστες στο TripAdvisor για τις υπηρεσίες ταξί σε δημοφιλείς προορισμούς city break, η Αθήνα πήρε τον καλύτερο βαθμό με μέσο όρο 4,88 με άριστα στο 5.

Βέβαια, όπως είναι κατανοητό, η βαθμολόγηση αφορά υπηρεσίες μεταφοράς από το αεροδρόμιο και ειδικές υπηρεσίες για τους τουρίστες και όχι την γενικότερη εικόνα των υπηρεσιών ταξί.Στην κατάταξη ακολουθεί το Ζάγκρεπ με 4,5 στα 5, η Βέρνη με 4,48, η Βουδαπέστη με 4,41 και η Πράγα με 4,32.

Το Λονδίνο, διάσημο για τα μαύρα ταξί του, έχει μέσο όρο 4,05, το Παρίσι 4,01 και το Βερολίνο 3,89.

Τις χειρότερες βαθμολογίες καταγράφουν οι υπηρεσίες ταξί των βόρειων χωρών. Η Κοπεγχάγη είναι τελευταία στη λίστα με μέσο όρο 2,72.

πηγη

1 σχόλιο :

  1. Μάλιστα! μιλάμε για την υπέρβαση της υπέρβασης, Πάντως το τονίζεις, τουλάχιστον για τους Τουρίστες, που να ξέρουν τι σημαίνει φιλοξενία της αρπαχτης Βέβαια η στατιστικές έρευνες είναι για διαφήμιση προϊόντων, άσχετα μα τα τοξικά που περιέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates