.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΖ ΣΕ...ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΗΣ !!!Τι γράφει η fmvoice.gr :


Έχω και άλλο για την Πειραιώς σήμερα. Αλλά αυτό που διάβασα χθες στο Documento μοιάζει απίστευτο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η συμφωνία της Τράπεζας με τη Royal Sugar σχετικά με τη μίσθωση και τη λειτουργία των δύο εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες, εγείρει πολλά ερωτήματα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η Royal Sugar αναλαμβάνει τη λειτουργία των δύο εργοστασίων για τους επόμενους 28 μήνες, έχοντας εξασφαλίσει το δικαίωμα του προτιμητέου αγοραστή.

Η εταιρεία Royal Sugar είναι συμφερόντων του Χρήστου Καραθανάση, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ζάχαρης με έδρα τις Σέρρες . Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Καραθανάσης έχει οφειλές προς την ΕΒΖ. Οφειλές οι οποίες ανέρχονται σε 1,5 εκατ. ευρώ από εμπορία ποσοτήτων ζάχαρης, κάτι που εγείρει πολλά ερωτήματα για το όλο εγχείρημα. Πως δηλαδή η Τράπεζα Πειραιώς δέχτηκε να προχωρήσει η συμφωνία από την στιγμή που υπήρχαν οι συγκεκριμένες οφειλές;

Ένα ακόμη ερώτημα, που τίθεται σε ότι αφορά τη συμφωνία όπως γράφει το Documentoείναι κατά πόσο οι παραγωγοί μπορούν να παραδώσουν φέτος τα τεύτλα τους εταιρεία του Καραθανάση και να εισπράξουν την συνδεδεμένη ενίσχυση από την ΕΕ, καθώς οι επιδοτήσεις από την ΕΕ φέρονται να δίνονται από την ΕΕ για την παραγωγή τεύτλων που προορίζονται για παραγωγή ζάχαρης και όχι ζωοτροφών.

Ζητούνται απαντήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates