Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ !!!Στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία επιχειρηματιών και καλλιτεχνών

Μεγάλα ονόματα του επιχειρείν και του καλλιτεχνικού κόσμου βρίσκονται αντιμέτωπα με το «ηλεκτρονικό σφυρί», κινδυνεύοντας να χάσουν τις πολυτελείς κατοικίες τους καθώς και επαγγελματικούς χώρους, λόγω χρεών.

Το χρυσό οικόπεδο

Προβλήματα αντιμετωπίζει ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος της χρυσής εποχής του λαϊκού τραγουδιού Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος στην προσπάθειά του να στηρίξει τον πολυχώρο κοινωνικών εκδηλώσεων της οικογένειάς του προέβη σε τραπεζικό δανεισμό τον οποίο, όμως, αδυνατεί να εξυπηρετήσει. Υποθήκευσε οικόπεδο-φιλέτο στην Εκάλη, το οποίο βγαίνει στο ηλεκτρονικό σφυρί στις 19 Δεκεμβρίου, με τιμή εκκίνησης τα 757.218 ευρώ.

Ξεθώριασε το σήμα «Carouzos»

Σε νεο πλειστηριασμό στις 11 Δεκεμβρίου του 2019 θα τεθεί το εμπορικό σήμα «Carouzos», το οποίο ανήκει στα αδέλφια Μανώλη και Βασίλη Καρούζο, για ποσό οφειλής 1.381.316 ευρώ.

Το σήμα κατατεθέν στον χώρο της ένδυσης πολλά χρόνια και είχε κατοχυρωθεί από τον πατέρα των δύο αδελφών, Αντώνη Καρούζο, ενώ είχε ενεχυριαστεί στην επισπεύδουσα Alpha Bank το 2014, λίγο προτού κατεβάσει ρολά και το τελευταίο μαγαζί της αλυσίδας στο Κολωνάκι. Η Carouzos ιδρύθηκε το 1972, με την πορεία της έως το 2008 να είναι ανοδική, φέρνοντας στην ελληνική αγορά δηµοφιλή brands. Ωστόσο, το 2012 η εταιρεία, που βρέθηκε αντιµέτωπη µε αυξανόµενες ζηµίες, οδηγήθηκε στην υπαγωγή στο άρθρο 99, χωρίς να αποφύγει ωστόσο το λουκέτο και στα 24 συνολικά καταστήματά της.

Το ανάκτορο…

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος δημιούργησε το 2009 ένα σωστό «ανάκτορο» με εμβαδόν 2.000τ.μ.. στα Πατήσια.

Πρόκειται για τον πολυχώρο, ένα πενταώροφο κτίριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων το οποίο κινδυνεύει να το χάσει αφού η τράπεζα θέλει να το βγάλει στο «σφυρί».

Στον χώρο αυτόν, ο τραγουδιστής είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές για χοροεσπερίδες και συνεστιάσεις. Στις 22 Ιανουαρίου 2020,έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης περίπου στο 1.500.000 ευρώ.

Νέα Γενιά Ζηρίδη, περιπέτειες στην Κηφισιά

Στις 5 Φεβρουαρίου 2020 θα δει την πολυτελή της μεζονέτα να βγαίνει στο σφυρί η Αικατερίνη Ζηρίδη των ομώνυμων γνωστών εκπαιδευτηρίων. Η ιδιοκτήτρια θα δει το ακίνητό της στην Κηφισιά να εκπλειστηριάζεται με τιμή πρώτης προσφοράς 590.000 ευρώ, για χρέη προς την Alpha Bank.

Τα ελληνικά Zara, η πτώχευση και το ακίνητο στον Πειραιά

Σε αναγκαστικό πλειστηριασμό οδηγείται το κτήριο της Sprider Stores στον Πειραιά όπου βρίσκονταν τα καταστήματα της εταιρείας ένδυσης και υπόδησης των αδελφών Χατζηιωάννου που πτώχευσε το 2013.

Στις 27 Νοεμβρίου βγαίνει στο σφυρί το κτίριο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Φρ. Λεμονής και το πολυτελές σπίτι στο Καστρί

Στο ηλεκτρονικό σφυρί τίθεται και η βίλα του Φραγκίσκου Λεμονή, ο οποίος επιχείρησε- χωρίς επιτυχία – να σώσει την ιστορική υποδηματοποιία «Καλογήρου».

Πρόκειται για lux μεζονέτα στο Καστρί που εκπλειστηριάζετε στις 20 Νοεμβρίου με τιμή εκκίνησης τις 870.000 ευρώ.

Η κατοικία εκτείνεται σε 600 τ.μ. και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και δύο δωμάτια-ντουλάπες.

Το εξοχικό του Κ. Μπουτάρη

Στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνει και η πολυτελής κατοικία του Κώστα Μπουτάρη στην Ύδρα. Ο Κώστας Μπουτάρης είναι αδελφός του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και το εξοχικό του θα βγει σε πλειστηριασμό τον ερχόμενο Μάιο με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank για χρέη ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ως τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί η σημερινή εμπορική αξία του ακινήτου, ήτοι 3.015.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για οικοπέδου συνολικού εμβαδού μέτρων τετραγωνικών 4.363,58.

ΠΗΓΗ
https://banks.com.gr/sto-sfyri-periousiaka-stoicheia-epicheirimation-kai-kallitechnon/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates