Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΕ !!!

ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Μαύρη Παρασκευή αποδείχθηκε η προηγούμενη(22/11) για περίπου 20 ενοικιαζόμενους που εργάζονταν στην Εθνική, καθώς η εταιρία Icap, η οποία τους δάνειζε στην τράπεζα, τους ανακοίνωσε ότι απολύονται !!!
Με το νέο «κύμα» απολύσεων, οι ενοικιαζόμενοι της Εθνικής που οδηγήθηκαν στην ανεργία από τον περασμένο Αύγουστο υπολογίζεται ότι έφτασαν τους 45!

Μάλιστα, ο Σύλλογος Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα επισημαίνει ότι «ειπώθηκε από επίσημα χείλη πως οι απολύσεις γίνονται τώρα για να μην έχουμε στενοχώριες τα Χριστούγεννα».

Σε ανακοίνωση για τις νέες απολύσεις ενοικιαζόμενων ο σύλλογος αναφέρει:

«Είναι απορίας άξιον τι περικοπές γίνονται, από ανθρώπους που δουλεύουν για πενταροδεκάρες, όταν η τράπεζα αλλάζει οργανόγραμμα και τοποθετεί κάθε ειδικό συνεργάτη σε θέση Υποδιευθυντή (τουλάχιστον). Αλλά και ποια έργα δήθεν μειώνονται όταν απολύεται κόσμος με γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία και στις θέσεις τους προσλαμβάνονται νέοι φθηνότεροι υπάλληλοι ή ακριβότεροι «ειδικοί συνεργάτες».

Ποιος ρωτάει άραγε πώς θα κάνουν γιορτές μονογονεϊκές οικογένειες που η εργασία στην Τράπεζα ήταν το μόνο μέσο προς το ζην, οικογένειες με άρρωστους ανθρώπους που στέλνουν στην ανεργία, αλλά και άνθρωποι με δεκαετίες στην τράπεζα που σε μια νύχτα κάποιοι αποφάσισαν πως δεν είναι πια χρήσιμοι.

Ταυτόχρονα κάποιοι αθεόφοβοι πιέζουν «τους τυχερούς» που μένουν, για περισσότερη δουλειά, λιγότερα διαλείμματα και ησυχία..γιατί οι τράπεζες δεν είναι δα και τίποτα φιλανθρωπικά ιδρύματα! Επιπλέον εκφοβίζουν τους απολυμένους, λέγοντάς τους πως αν δεν υπογράψουν δεν θα πάρουν αποζημίωση ή θα πάρουν τα μισά χρήματα».

O Σύλλογος Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση σήμερα Τετάρτη (12.30) στο κτίριο της οδού Πειραιώς 74, για τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates