Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΛΕΜΕ: ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΣΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 1.800.000€ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!

ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 25 ΕΤΗ ΣΕ...8
Ενώ έχει αποφυλακιστεί για λόγους υγείας !!! Όσον αφορά τον εμπλεκόμενο στην υπεξαίρεση σύζυγό της που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί 10 χρόνια κάθειρξη, το αδίκημα παραγράφηκε χωρίς μάλιστα να έχει περάσει ούτε μέρα φυλακή καθώς η πρωτόδικη ποινή ήταν με αναστολή μέχρι την έφεση !!!
Ενώ δεν είναι η μοναδική παρόμοια περίπτωση βάσει του Νέου Ποινικού Κώδικα...Θυμηθείτε και εξοργιστείτε ελεύθερα:
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ: ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 43.500.000€ !!!Προϊσταμένη τράπεζας υπεξαίρεσε 1,8 εκατ. ευρώ από πελάτες - Κάθειρξη μόλις 8 ετών με το νέο Ποινικό Κώδικα

Στα ...μαλακά έπεσε πρώην προϊσταμένη τράπεζας στη Λάρισα που υπεξαίρεσε 1,8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα κυκλοφορεί σύντομα ελεύθερη χάρη στο νέο Ποινικό Κώδικα.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας την καταδίκασε σε κάθειρξη μόλις 8 ετών έναντι καθείρξεως 25 ετών που της είχε επιβάλει το πρωτόδικο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το διάστημα 2004-2008 εκμεταλλευόμενη τη θέση που είχε στην τράπεζα και με διάφορα τεχνάσματα, υπεξαίρεσε από λογαριασμούς καταθετών περίπου 1.850.000 ευρώ.

Η καταδικασθείσα που ελιχε προφυλακιστεί μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, στο πρωτόδικο δικαστήριο τον Ιούνιο του 2013 είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθερία", είχε αποφυλακιστεί με υφ’ όρον απόλυση για λόγους υγείας.

Η κατηγορούμενη δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να ξαναμπεί στη φυλακή.

Μετά τη δευτεροβάθμια απόφαση με την καταδίκη σε κάθειρξη μόλις 8 ετών χάρη στο νέο Ποινικό Κώδικα, φαίνεται ότι τελειώνει η δικαστική της περιπέτεια...

Αντίθετα παρών στο δικαστήριο ήταν ο σύζυγος της ο οποίος είχε, επίσης, εμπλακεί στην υπόθεση. Στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξης. Όμως δεν οδηγήθηκε στη φυλακή διότι η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Το δικαστήριο έπαυσε τη δίωξή του λόγω παραγραφής, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα.

Η τράπεζα επέστρεψε στους δικαιούχους τα ποσά που είχε υπεξαιρέσει η τραπεζική υπάλληλος.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates