Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ FUNDS: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ INTRUM !!!

ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ INTRUM....ΕΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ «ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ» ΚΙ ΑΥΤΗ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ
Ήδη η διοίκηση της τράπεζας έχει δώσει το μήνυμα με επιστολή στους εργαζομένους...
Θυμηθείτε σχετικά εδώ:
Η Πειραιώς δανείζει εργαζόμενους στην Intrum


Στη λύση δανεισμού του εναπομείναντος προσωπικού του RBU (διεύθυνση διαχείρισης απαιτήσεων δανείων) στη νέα εταιρεία με την Intrum, κατέληξε η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς.

Όπως έγραψε χθες το «Σin» το σενάριο δανεισμού των 650 περίπου εργαζόμενων του RBU που παρέμειναν στην τράπεζα ήταν αυτό που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες, για την αξιοποίησή τους. Δεδομένου ότι η Intrum χρειάζεται έμπειρο προσωπικό με γνώση του απαιτητικού αντικειμένου διαχείρισης των «κόκκινων δανείων» και με προγραμματισμένη την έναρξη λειτουργίας του νέου σχήματος την 1η Οκτωβρίου δεν είχε μεγάλα χρονικά περιθώρια εξεύρεσής του.

Άρα, η μη έγκαιρη εξασφάλιση του αναγκαίου αριθμού εργαζομένων θα πήγαινε πίσω την έναρξη του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Πράγματι, η διοίκηση της Πειραιώς θέτει σε εφαρμογή πρόγραμμα δανεισμού των 650 εργαζόμενων στην Intrum, οι οποίοι θα κληθούν να υπογράψουν τις σχετικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διατηρώντας την τραπεζοϋπαλληλική ιδιότητά τους, με τα αντίστοιχα δικαιώματα.

Ήδη, εργαζόμενοι του RBU καλούνται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Πειραιώς να παραλάβουν έγγραφα εκδήλωσης πρόθεσης υπογραφής σύμβασης δανεισμού, σε εθελοντική βάση.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) σε χθεσινή ενημέρωση των μελών του για την σημαντική εξέλιξη αναφέρεται σε «αναδίπλωση της τράπεζας», ενώ τονίζει ότι για τον δανεισμό απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του εργαζόμενου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι εργαζόμενοι του RBU που έχουν ήδη αποδεχθεί την μετακίνησή τους στη νέα εταιρεία θα λάβουν bonus 9 μικτών μηνιαίων μισθών.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates