.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ;;; ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ !!!

ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/03/blog-post_619.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/07/blog-post_611.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/07/blog-post_401.html

Μπλόκο Βουλγαρίας στη σιδηροδρομική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Μπουργκάς


Η βουλγαρική πλευρά εμφανίζεται να έχει μπλοκάρει το σχέδιο για τη σύσταση διακρατικής εταιρείας Ελλάδας – Βουλγαρίας που θα αναλάμβανει να προχωρήσει την «παράκαμψη του Βοσπόρου», μέσω της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με τα λιμάνια του Μπουργκάς, της Βάρνας και της Ρούσε.

Η σύσταση της διακρατικής εταιρείας «εντός διμήνου»είχε ανακοινωθεί πολλές φορές από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, χωρίς μέχρι σήμερα να είναι γνωστοί οι λόγοι των συνεχών αναβολών.


Το σχέδιο, που προέβλεπε και την εμπλοκή της Ρουμανίας, σε δεύτερη φάση, όπως και της Σερβίας, σέρνεται εδώ και πολλά χρόνια. Την τελευταία διετία, όμως, είχε υπάρξει κινητοποίηση με τη στήριξη και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το ερώτημα είναι ποια στάση θα ακολουθήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Υποδομών. Κάποιοι στην αγορά υποστηρίζουν πως το σχέδιο θα είχε καλύτερη τύχη αν υπήρχε διαβούλευση και με παράγοντες της αγοράς logistics ώστε να «ζυγισθεί» το ενδιαφέρον τω
ν επιχειρήσεων του κλάδου.


ΠΗΓΗ
https://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1694582/mploko-voylgarias-sth-sidhrodromikh-syndesh-alexan.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates